Повезане вести

Кошаркаши Партизана умало прокоцкали меч против ФМП-а

Кошаркаши Партизана умало прокоцкали меч против ФМП-а

Дневник 19.12.2022
БЕОГРАД: Кошаркаши Партизана савладали су вечерас ФМП из Железника 90:86 (21:17, 24:18, 28:12 17:39), у утакмици 11. кола АБА лиге. Црно-бели су први на табели са учинком 9-2, док је ФМП трећи са скором 8-3. Партизан је доминирао… »
Победа Партизана у дербију кола: Црно-бели водили скоро 30 разлике па се опустили, ФМП пришао на -3! (фото)

Победа Партизана у дербију кола: Црно-бели водили скоро 30 разлике па се опустили, ФМП пришао на -3! (фото)

Хот спорт 19.12.2022
Заслужена победа за Партизан. Кошаркаши Партизана савладали су екипу ФМП Меридиана у дербију 11. кола АдмиралБет АБА лиге резултатом 90:86. Црно-бели су одиграли сјајну тимску партију и уз добру одбрану, успешно су неутралисали… »
Партизан се играо са живцима навијача - добили првака Европе, па дерби у АБА: Жељко опомињао, црно-бели се извукли!

Партизан се играо са живцима навијача - добили првака Европе, па дерби у АБА: Жељко опомињао, црно-бели се извукли!

Мондо 19.12.2022
Партизан савладао ФМП у АБА лиги. Партизан савладао ФМП у АБА лиги. Партизан је победио ФМП Меридиан и дошао до деветог тријумфа у АБА лиги. Црно-бели не могу без драме, од добијеног меча су дошли до драме, али су се на крају… »
Жоц: Питаћете ме зашто не играју млади, подсетићу вас на ФМП

Жоц: Питаћете ме зашто не играју млади, подсетићу вас на ФМП

Спорт клуб 19.12.2022
Подели : Жељко Обрадовић је после победе над ФМП говорио о томе како је његова екипа одиграла против ривала из предграђа, био је задовољан наступом екипе у 35 минута, а онда каже да последњих пет не треба коментарисати… »
"Мало ми је смешно кад ми то кажу!" ФМП намучио Партизан, а Стефановић поручио: Није реално, али се таква слика створила

"Мало ми је смешно кад ми то кажу!" ФМП намучио Партизан, а Стефановић поручио: Није реално, али се таква слика створила

Мондо 19.12.2022
Ненад Стефановић је после пораза ФМП-а од Партизана истакао да је задовољан карактером, али не и игром свог тима. Ненад Стефановић је после пораза ФМП-а од Партизана истакао да је задовољан карактером, али не и игром свог тима… »
Жељко повисио тон - чекам да ме још једном то питате! Обрадовић љут: Све ово ћу да сабирам кад будем доносио одлуку!

Жељко повисио тон - чекам да ме још једном то питате! Обрадовић љут: Све ово ћу да сабирам кад будем доносио одлуку!

Мондо 19.12.2022
Жељко Обрадовић имао је шта да замери својим игачима. Жељко Обрадовић имао је шта да замери својим игачима. Партизан је победио ФМП Меридиан (90:86) и то је поново била драма. У једном моменту је било "+27", па је на пет минута… »
Кошаркаши Партизана победили ФМП у АБА лиги

Кошаркаши Партизана победили ФМП у АБА лиги

Бета 19.12.2022
Кошаркаши Партизана победили су вечерас на свом терену ФМП са 90:86 (21:17, 24:18, 28:12, 17:39), у мечу 11. кола регионалне АБА лиге. Најефикаснији код Партизана били су Ален Смаилагић, Урош Трифуновић и Матијас Лесор са по 14… »
Обрадовић незадовољан младима, "окривио" зиму за лош финиш и открио шта је са повређенима!

Обрадовић незадовољан младима, "окривио" зиму за лош финиш и открио шта је са повређенима!

Спортске.нет 19.12.2022
Кошаркаши Партизана савладали су ФМП из Железника резултатом 90:86 у дербију 11. кола АдмиралБет АБА лиге. Црно-бели су у једном тренутку имали и 27 поена предности, али су умало у финишу од готовог направили вересију. На… »
Нови пех - Поново се повредио Аврамовић и не само он!

Нови пех - Поново се повредио Аврамовић и не само он!

Спортске.нет 19.12.2022
Кошаркаши Партизана савладали су ФМП из Железника резултатом 90:86 у дербију 11. кола АдмиралБет АБА лиге. Ипак, оно што је забринуло све навијаче црно-белих јесу изостанци из ростера Алексе Аврамовића и Јаниса Папапетруа… »
Стефановић: "Смешно да је ФМП очекивано трећи у лиги!"

Стефановић: "Смешно да је ФМП очекивано трећи у лиги!"

Спортске.нет 19.12.2022
Кошаркаши ФМП Железника поражени су од Партизана у београдској "Арени" са 90:86 у дерби мечу 11. кола АдмиралБет АБА лиге. Након пораза медијима са обратио тренер "пантера" Ненад Стефановић. "Честитке Партизану на више него… »
ТВИТОВИ - "Гробари" критикују након победе, али и упозоравају Фенер!

ТВИТОВИ - "Гробари" критикују након победе, али и упозоравају Фенер!

Спортске.нет 19.12.2022
Кошаркаши Партизана савладали су ФМП из Железника у дербију 11. кола АдмиралБет АБА лиге резултатом 90:86. Црно-бели су у једном моменту имали чак 27 пона предности (76:49), али су потпуно стали у завршници, а гости из Железника… »
Без изненађења у Арени: ФМП немоћан против Партизана

Без изненађења у Арени: ФМП немоћан против Партизана

Еуроневс 19.12.2022
У дербију 11. кола Адмиралбет АБА лиге између Партизана и ФМП-а није било изненађења. Црно-бели су оправдали улогу фаворита и пред својим навијачима славили 90:86 (21:17, 24:18, 28:12, 16:39) за девети овосезонски тријумф у… »
(Полувреме) Партизан води у дербију кола: Црно-бели се разиграли против ФМП-а, имају двоцифрену предност! (фото)

(Полувреме) Партизан води у дербију кола: Црно-бели се разиграли против ФМП-а, имају двоцифрену предност! (фото)

Хот спорт 19.12.2022
Занимљив дуел у Штарк арени. Кошаркаши Партизана у дербију 11. кола АдмралБет АБА лиге, дочекали су екипу ФМП Меридиана, а након 20 минтуа игре резултат је 43:35. Најефикаснији у домаћем тиму су Лесор са 8 и Ледеј са 7 поена док… »
ПОЛУВРЕМЕ - Партизан има двоцифрену предност, шта је са Папапетруом?

ПОЛУВРЕМЕ - Партизан има двоцифрену предност, шта је са Папапетруом?

Спортске.нет 19.12.2022
Након првих 20 минута у дербију 11. кола АдмиралБет АБА лиге Партизан у "Арени" води против ФМП Железника резултатом 45:35 Први кош на утакмици постигао је Степновић на истеку другог минута. Црно-бели нису искористили уводна три… »

Вести дана »