Povezane vesti
Nikolina Pišek u zagrljaju drugog muškarca! Voditeljka zapalila mreže novim fotkama - "Imala sam dopuštenje od Vidoja!"
Mondo 19.12.2022
Nikolina Pišek podelila seriju novih fotki, a one sa nepoznatim muškarcem privukle su najveću pažnju korisnkika mreža. Nikolina Pišek podelila seriju novih fotki, a one sa nepoznatim muškarcem privukle su najveću pažnju korisnkika mreža… »
Nikolina Pišek u zagrljaju drugog muškarca: Objavila fotku sa plaže, pa otkrila: "Imala sam dopuštenje mog supruga"
Blic 19.12.2022
Voditeljka Nikolina Pišek veoma je aktivna na društvenim mrežama gde objavljuje fotografije iz svoje svakodnenice, a sada je jednom objavom privukla veliku pažnju. Naime, ona je podelila uspomenu sa Sjšela na kojoj pozira u kupaćem kostimu sa… »
Nikolina u zagrljaju drugog muškarca! Pišekova priznala: "Imala sam dopuštenje mog supruga!" Ne prestaje da provocira
Kurir 19.12.2022
Voditeljka Nikolina Pišek je objavila dve fotografije sa prijateljem od kojih je jedna u kupaćem kostimu, a za koju je dobila saglasnost pokojnog supruga Vidoja Ristovića. Nikolina je podsetimo, početkom maja 2022. godine ostala bez supruga Vidoja… »
Vesti dana »
Protest „4.000 nastavnika, 4.000 koraka“ u Novom Sadu, zatražena ostavka rektora: „Pao je ispit iz akademske čestitosti, u indeksu najniža ocena“
Nova pre 0 minutajoš 44 povezane
Primirje u Gazi počinje u nedelju, izraelska vlada odobrila dogovor
BBC News pre 3 satajoš 30 povezanih
Stojanovićeva i Pavić izgubili u prvom kolu mešovitih dublova
Sportski žurnal pre 3 satajoš 31 povezana
Od ruskog napada poginule četiri osobe, ukrajinski dronovi zapalili ruska skladišta goriva
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Saslušan vozač koji je kolima u Ruzveltovoj pregazio devojku, određen mu pritvor: Ovako se branio pred tužiocem
Blic pre 35 minutajoš 21 povezana