Повезане вести
Кампацо: Вилдоза је један од разлога зашто сам овде
Политика 20.12.2022
Аргентински плејмејкер Факундо Кампацо данас је одрадио први тренинг у дресу Црвене звезде. Нови играч Црвене звезде истакао је да се срећан што је дошао у београдски клуб. „Једва чекам да заиграм за црвено-беле. Јокић и Дончић… »
Окупило се ''друштво из ћошка'' - Кампацо, Лесор, Вилдоза...
Спортске.нет 20.12.2022
Од доласка у Београд и потписа за Црвену звезду, нови Звездин плејмејкер Факундо Кампацо изазива пажњу на сваком кораку, а већ је почео и појединим изјавама да ''загрева атмосферу'' међу Звездиним навијачима који једва чекају… »
Кампацо за СК: Лука један од главних разлога зашто сам овде
Спорт клуб 20.12.2022
Подели : Нови плејмејкер Црвене звезде Факундо Кампацо рекао је за Спорт Клуб да не размишља много о амбицијама ове сезоне, већ на томе да 'црвено-бели' напредују као тим. Аргентинац је такође причао о томе како се осећа поводом… »
ВИДЕО Кампацо: Јокић и Дончић воле Звезду, Вилдоза је један од разлога зашто сам овде
Нова 20.12.2022
Аргентинац је први пут причао након доласка у редове црвено-белих. Факундо Кампацо, последње појачање Црвене звезде, придружио се новим саиграчима на тренингу. Аргентинац је бивши играч Денвер Нагетса и Далас Меверикса, где је… »
Кампацо додатно распалио машту: ''Јокић и Дончић много воле Звезду!''
Спортске.нет 20.12.2022
Црвена звезда је успела да реализује трансфер који је из финансијских разлога изгледао као ''немогућа мисија'', али су црвено-бели ипак нашли начин да приволе сјајног аргентинског плејмејкера Факунда Кампаца да се прикључи екипи… »
Јокић и Дончић воле Звезду: Кампацо открио и због кога је дошао у Београд
Еуроневс 20.12.2022
Факундо Кампацо промовисан је у понедељак као ново и велико појачање Црвене звезде. Данас одрадио други тренинг са екипом, а уједно и по први пут стао пред српске медије. Аргентинац је за почетак добио питање шта је слушао од… »
Кампацо за СК: Лука један од главних разлога зашто сам овде
Н1 Инфо 20.12.2022
Нови плејмејкер Црвене звезде Факундо Кампацо рекао је за Спорт Клуб да не размишља много о амбицијама ове сезоне, већ на томе да 'црвено-бели' напредују као тим. Аргентинац је такође причао о томе како се осећа поводом повратка… »
Кампацо воли српску музику: „Јокић и Дончић су ми причали о Звезди и Београду, знам где су најбоља места“
Хот спорт 20.12.2022
Аргентинац је срећан доласком међу црвено-беле Ако се објективно сагледа Факундо Кампацо је вероватно највеће појачање у историји Црвене звезде, а веома могући чак и српске кошарке. Аргентинац је разговарао са новинарима на… »
"Гледао сам звезду и најежио сам се кад сам то чуо"! Факундо Кампацо обукао црвено-бело, обрадовао се и Лука Дончић!
Мондо 20.12.2022
Факундо Кампацо задужио је опрему Црвене звезде и први пут се обратио јавности као њен плејмејкер. Факундо Кампацо задужио је опрему Црвене звезде и први пут се обратио јавности као њен плејмејкер. Факунцо Кампацо је стигао у… »
"Јокић и Дончић много воле звезду!" Кампацо открио шта је научио од НБА асова из Србије и Словеније
Вечерње новости 20.12.2022
ФАКУНДО Кампацо одрадио је данас први тренинг са Црвеном звездом. Аргентинац је том приликом говорио о Николи Јокићу са којим је наступао у Денверу. ФОТО: КК Црвена звезда Кампацо је на првом тренингу новинарима говорио о томе… »
Видео сам заставе и луку, једва чекам да почнем: Кампацо већ све зна о Звезди, кад је добио позив одмах рекао да!
Мондо 20.12.2022
Факундо Кампацо се није много предомишљао када је дошао позив Црвене звезде. Факундо Кампацо се није много предомишљао када је дошао позив Црвене звезде. Звездина бомба је експлодирала, а сада чекамо и да заигра! Факундо… »
Кампацо упутио поруку навијачима црвено-белих: Нисам се двоумио кад сам добио понуду Звезде
Данас 19.12.2022
Аргентински кошаркаш Факундо Кампацо, који је данас потписао уговор са Црвеном звездом, обратио се навијачима црвено-белих преко друштвених мрежа клуба са Малог Калемегдана. „Са нестпљењем ишчекујем да заиграм овде и упознам… »
Вести дана »

"Идиоти, то значи рат": Прва реакција Русије на идеју НАТО да се затвори небо над западном Украјином
Блиц пре 47 минутајош 27 повезаних

Пољопривредници: Радикализоваћемо протест ако држава не испуни захтеве
Нова економија пре 52 минутајош 39 повезаних

Прогноза за Војводину: До краја месеца суво и топло, лепо и до средине октобра
РТВ пре 2 сатајош 28 повезаних

Шта је ЦН гас, за који студенти тврде да је полиција користила против грађана у Новом Саду?
Данас пре 14 сатијош 10 повезаних