Povezane vesti
Briga me šta moji kažu za kaću: Folker progovorio o porodici - "Ne žive oni s njom, nego ja!"
Mondo 20.12.2022
Pevač Darko Lazić oglasio se povodom govorkanja da se ne viđa s porodicom od kako je u vezi sa novom devojkom. Pevač Darko Lazić oglasio se povodom govorkanja da se ne viđa s porodicom od kako je u vezi sa novom devojkom Folker Darko Lazić navodno u… »
"Briga me šta moja majka misli o katarini": Darko Lazić ne obilazi mamu, a poručuje: "Ne živi ona sa mojom ženom! Nikome se ne…
Blic 20.12.2022
Folker Darko Lazić, kako se uveliko priča, u poslednje vreme retko obilazi majku Branku, iako ne živi daleko od njega. Nedavno se pisalo o njenim suzama zbog novonastale situacije sa sinom, kad je nije ni obavestio da je ponovo stao na "ludi kamen", ovog… »
Vesti dana »
Haos u Parizu: Stotine uhapšenih i povređenih tokom proslave pobede PSŽ-a u Ligi šampiona
BBC News pre 13 minutajoš 30 povezanih
Svečanost povodom Dana policije Vučić dodelio zlatne medalje policajcima i poručio: "Plate svim pripadnicima MUP-a će rasti značajno, a opremu ćemo da vam modernizujemo"
Blic pre 38 minutajoš 25 povezanih
Ovaj deo Srbije biće prvi na udaru nevremena! Evo kada će oluje sa grmljavinom stići i do ostalih: Preti grad
Telegraf pre 2 satajoš 25 povezanih
Trampov sporazum sa Iranom mogao bi da sruši Netanjahuovo političko nasleđe
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
Dačić: Ako socijalisti žele da ostanem predsednik ja sam spreman, nisam uzalud ponovo rođen
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih