Povezane vesti
Briga me šta moji kažu za kaću: Folker progovorio o porodici - "Ne žive oni s njom, nego ja!"
Mondo 20.12.2022
Pevač Darko Lazić oglasio se povodom govorkanja da se ne viđa s porodicom od kako je u vezi sa novom devojkom. Pevač Darko Lazić oglasio se povodom govorkanja da se ne viđa s porodicom od kako je u vezi sa novom devojkom Folker Darko Lazić navodno… »
"Briga me šta moja majka misli o katarini": Darko Lazić ne obilazi mamu, a poručuje: "Ne živi ona sa mojom ženom! Nikome…
Blic 20.12.2022
Folker Darko Lazić, kako se uveliko priča, u poslednje vreme retko obilazi majku Branku, iako ne živi daleko od njega. Nedavno se pisalo o njenim suzama zbog novonastale situacije sa sinom, kad je nije ni obavestio da je ponovo stao na "ludi kamen"… »
Vesti dana »
Danas novi protest u Novom Sadu, aktivisti najavljuju farbanje Bulevara oslobođenja u crveno
Beta pre 3 satajoš 7 povezanih
BLOG UŽIVO „Džaba šaljete kordone na nas!“ Policija zatečena na spavanju: Aktivisti i opozicija šok akcijom zauzeli Stari savski most, u 13 sati ključni sastanak
Nova pre 2 minutajoš 19 povezanih
Šta se ovo dogodilo: Nezapamćeni haos u svlačionici Denvera nakon pobede nad Lejkersima
Večernje novosti pre 1 satjoš 14 povezanih
Pašalić: Vesić i dalje štrajkuje glađu, pokušao sam da ga zaustavim
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih