Povezane vesti
Briga me šta moji kažu za kaću: Folker progovorio o porodici - "Ne žive oni s njom, nego ja!"
Mondo 20.12.2022
Pevač Darko Lazić oglasio se povodom govorkanja da se ne viđa s porodicom od kako je u vezi sa novom devojkom. Pevač Darko Lazić oglasio se povodom govorkanja da se ne viđa s porodicom od kako je u vezi sa novom devojkom Folker Darko Lazić navodno u… »
"Briga me šta moja majka misli o katarini": Darko Lazić ne obilazi mamu, a poručuje: "Ne živi ona sa mojom ženom! Nikome se ne…
Blic 20.12.2022
Folker Darko Lazić, kako se uveliko priča, u poslednje vreme retko obilazi majku Branku, iako ne živi daleko od njega. Nedavno se pisalo o njenim suzama zbog novonastale situacije sa sinom, kad je nije ni obavestio da je ponovo stao na "ludi kamen", ovog… »
Vesti dana »
Lov na studente i građane nakon protesta kod Ušća: Advokat Šabić objašnjava šta policija sme, a šta ne sme da radi
Nova pre 24 minutajoš 25 povezanih
Kod Ušća danas mirno, ispred gradilišta oborena ograda i pocepani baneri, Stojmenović: Nekoliko ljudi dobilo prekršajne
N1 Info pre 23 minutajoš 33 povezane
Sinod SPC razrešio mitropolita žičkog Justina: Osumnjičen da je počinio brojne prestupe u upravljanju eparhijom
Newsmax Balkans pre 33 minutajoš 25 povezanih
Poljoprivrednik: Ministar Glamočić treba da podnese ostavku jer je odgovoran za lošu agrarnu politiku
Nova ekonomija pre 1 satjoš 20 povezanih
Krah pregovora Rusije i Ukrajine u Ženevi: Zelenski okrivio Ruse za neuspeh dijaloga! "Došli su do ćorsokaka..." (foto)
Kurir pre 4 satijoš 34 povezane