Повезане вести

Непријатни додири у школи глуме

Непријатни додири у школи глуме

Политика 20.12.2022
Оштећена девојка Н. В. јуче је готово три сата пред Вишим судом у Београду одговарала на питања Алексићевог браниоца. Некадашња полазница школе глуме Мирослава Мике Алексића, оптуженог за више кривичних дела силовања и полног… »
Наставља се суђење Мики Алексићу: Активисти дошли са транспарентом "Верујемо Милени Радуловић"

Наставља се суђење Мики Алексићу: Активисти дошли са транспарентом "Верујемо Милени Радуловић"

Телеграф 20.12.2022
Испред Палате правде поново су се окупили активисти који подржавају Милену Радуловић са транспарентом - "Верујемо Милени Радуловић" Суђење власнику драмског студија Мирославу Алексићу, оптуженом за више силовања и полних… »
"Терао нас је да се додирујемо": Страшно сведочење жртве Мике Алексића

"Терао нас је да се додирујемо": Страшно сведочење жртве Мике Алексића

Телеграф 20.12.2022
Рекла је да је Мика био старија особа која је могла да су разуме, али да је негативно говорио о женама и додавао да свака мора да има тајну. Суђење власнику драмског студија Мирославу Алексићу, оптуженом за више силовања и… »
Настављено суђење Мирославу Алексићу, испитана једна од оштећених

Настављено суђење Мирославу Алексићу, испитана једна од оштећених

РТВ 20.12.2022
БЕОГРАД - Суђење власнику школе глуме Мирославу Алексићу, који је оптужен за четири кривична дела силовања и пет кривичних дела полног узнемиравања, настављено је данас у Београду испитивањем једне од оштећених девојака. Она… »
Настављено суђење Миросалву Алексићу испитивањем једне од оштећених девојака

Настављено суђење Миросалву Алексићу испитивањем једне од оштећених девојака

Еуроневс 20.12.2022
Суђење власнику школе глуме Мирославу Алексићу, који је оптужен за четири кривична дела силовања и пет кривичних дела полног узнемиравања, настављено је у Београду исптивањем једне од оштећених девојака. Она је скоро три… »
Језиво сведочење о паклу у микиној школи Вређао је све, деградирао родитеље, повраћала сам. А онда ми је ставио руку на…

Језиво сведочење о паклу у микиној школи Вређао је све, деградирао родитеље, повраћала сам. А онда ми је ставио руку на…

Курир 20.12.2022
На данашњем суђењу Мирославу Алексићу, власнику школе глуме који је оптужен да је силовао и сексуално злостављао полазнице школе на питање адвоката одговарала је оштећена девојка (Н. В.) која је на почетку навела да остаје… »
"Рекла ми је да је љуби И да јој ставља руке у доњи веш": Језиви исказ жртве Мике Алексића о злостављању које су трпеле…

"Рекла ми је да је љуби И да јој ставља руке у доњи веш": Језиви исказ жртве Мике Алексића о злостављању које су трпеле…

Блиц 20.12.2022
Суђење самозваном професору глуме Мирославу Мики Алексићу поводом оптужби да је силовао и полно узнемиравао ученице које су похађале часове глуме у његовој школи настављено је данас саслушањем Николине В. девојке коју је… »
Самозвани професор глуме стигао у суд: Мика Алексић наставља са изношењем одбране по оптужби за силовања и полна…

Самозвани професор глуме стигао у суд: Мика Алексић наставља са изношењем одбране по оптужби за силовања и полна…

Блиц 20.12.2022
Самозвани професор глуме, Мирослав Мика Алексић, стигао је у пратњи супруге и видно расположен са осмехом на лицу у Палату правде где ће наставити да износи своју маратонску одбрану. Испред Палате правде и овог пута окупила се… »
Мика Алексић стигао на суђење у Палату правде, активисти му добацивали „Силоватељ“ ВИДЕО

Мика Алексић стигао на суђење у Палату правде, активисти му добацивали „Силоватељ“ ВИДЕО

Нова 20.12.2022
Суђење Мирославу Алексићу, власнику и учитељу глуме који је оптужен да је силовао и сексуално злостављао пролазнице своје школе "Ствар срца", међу којима су и глумице Милена Радуловић и Ива Илинчић, наставља се данас у Вишем… »

Вести дана »