Povezane vesti

Neprijatni dodiri u školi glume

Neprijatni dodiri u školi glume

Politika 20.12.2022
Oštećena devojka N. V. juče je gotovo tri sata pred Višim sudom u Beogradu odgovarala na pitanja Aleksićevog branioca. Nekadašnja polaznica škole glume Miroslava Mike Aleksića, optuženog za više krivičnih dela silovanja i polnog uznemiravanja… »
Nastavlja se suđenje Miki Aleksiću: Aktivisti došli sa transparentom "Verujemo Mileni Radulović"

Nastavlja se suđenje Miki Aleksiću: Aktivisti došli sa transparentom "Verujemo Mileni Radulović"

Telegraf 20.12.2022
Ispred Palate pravde ponovo su se okupili aktivisti koji podržavaju Milenu Radulović sa transparentom - "Verujemo Mileni Radulović" Suđenje vlasniku dramskog studija Miroslavu Aleksiću, optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica… »
"Terao nas je da se dodirujemo": Strašno svedočenje žrtve Mike Aleksića

"Terao nas je da se dodirujemo": Strašno svedočenje žrtve Mike Aleksića

Telegraf 20.12.2022
Rekla je da je Mika bio starija osoba koja je mogla da su razume, ali da je negativno govorio o ženama i dodavao da svaka mora da ima tajnu. Suđenje vlasniku dramskog studija Miroslavu Aleksiću, optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja… »
Nastavljeno suđenje Miroslavu Aleksiću, ispitana jedna od oštećenih

Nastavljeno suđenje Miroslavu Aleksiću, ispitana jedna od oštećenih

RTV 20.12.2022
BEOGRAD - Suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, koji je optužen za četiri krivična dela silovanja i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, nastavljeno je danas u Beogradu ispitivanjem jedne od oštećenih devojaka. Ona je skoro tri… »
Nastavljeno suđenje Mirosalvu Aleksiću ispitivanjem jedne od oštećenih devojaka

Nastavljeno suđenje Mirosalvu Aleksiću ispitivanjem jedne od oštećenih devojaka

Euronews 20.12.2022
Suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, koji je optužen za četiri krivična dela silovanja i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, nastavljeno je u Beogradu isptivanjem jedne od oštećenih devojaka. Ona je skoro tri sata odgovarala na… »
Jezivo svedočenje o paklu u mikinoj školi Vređao je sve, degradirao roditelje, povraćala sam. A onda mi je stavio ruku na…

Jezivo svedočenje o paklu u mikinoj školi Vređao je sve, degradirao roditelje, povraćala sam. A onda mi je stavio ruku na…

Kurir 20.12.2022
Na današnjem suđenju Miroslavu Aleksiću, vlasniku škole glume koji je optužen da je silovao i seksualno zlostavljao polaznice škole na pitanje advokata odgovarala je oštećena devojka (N. V.) koja je na početku navela da ostaje pri svom ranijem… »
"Rekla mi je da je ljubi I da joj stavlja ruke u donji veš": Jezivi iskaz žrtve Mike Aleksića o zlostavljanju koje su trpele…

"Rekla mi je da je ljubi I da joj stavlja ruke u donji veš": Jezivi iskaz žrtve Mike Aleksića o zlostavljanju koje su trpele…

Blic 20.12.2022
Suđenje samozvanom profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću povodom optužbi da je silovao i polno uznemiravao učenice koje su pohađale časove glume u njegovoj školi nastavljeno je danas saslušanjem Nikoline V. devojke koju je Aleksić polno… »
Samozvani profesor glume stigao u sud: Mika Aleksić nastavlja sa iznošenjem odbrane po optužbi za silovanja i polna…

Samozvani profesor glume stigao u sud: Mika Aleksić nastavlja sa iznošenjem odbrane po optužbi za silovanja i polna…

Blic 20.12.2022
Samozvani profesor glume, Miroslav Mika Aleksić, stigao je u pratnji supruge i vidno raspoložen sa osmehom na licu u Palatu pravde gde će nastaviti da iznosi svoju maratonsku odbranu. Ispred Palate pravde i ovog puta okupila se podrška Aleksićevim… »
Mika Aleksić stigao na suđenje u Palatu pravde, aktivisti mu dobacivali „Silovatelj“ VIDEO

Mika Aleksić stigao na suđenje u Palatu pravde, aktivisti mu dobacivali „Silovatelj“ VIDEO

Nova 20.12.2022
Suđenje Miroslavu Aleksiću, vlasniku i učitelju glume koji je optužen da je silovao i seksualno zlostavljao prolaznice svoje škole "Stvar srca", među kojima su i glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić, nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu… »

Vesti dana »