Povezane vesti

"Muž mi se pali na mlađe": Žena Zvezdana Slavnića u neverici zbog njegovog ponašanja u Zadruzi: "Anđela je starija godinu dana…

"Muž mi se pali na mlađe": Žena Zvezdana Slavnića u neverici zbog njegovog ponašanja u Zadruzi: "Anđela je starija godinu dana…

Blic 20.12.2022
Supruga Zvezdana Slavnića, učesnika "Zadruge 6", prokomentarisala je njegov odnos sa Anđelom Đuričić i žestoko oplela po njegovom ponašanju u rijalitiju. Ana je, naime, na Instagramu u uživo uključenju, odgovarala na pitanja pratilaca. - Bila sam i ja u… »
"Ta devojka je godinu dana starija od moje ćerke": Žena Zvezdana Slavnića oplela na Instagramu - "Poštena malo sutra!"

"Ta devojka je godinu dana starija od moje ćerke": Žena Zvezdana Slavnića oplela na Instagramu - "Poštena malo sutra!"

Mondo 20.12.2022
Supruga Zvezdana Slavnića Ana, prošlog meseca je na društvenoj mreži Instagram objavila da napušta muža. Sada je odgovarala na pitanja pratilaca i rekla šta misli o Anđeli. Supruga Zvezdana Slavnića Ana, prošlog meseca je na društvenoj mreži Instagram… »
"Godinu dana je starija od moje ćerke" Zvezdanova žena javno urnisala Anđelu Đuričić, pa žestoko zapretila suprugu: Loži se na…

"Godinu dana je starija od moje ćerke" Zvezdanova žena javno urnisala Anđelu Đuričić, pa žestoko zapretila suprugu: Loži se na…

Alo 20.12.2022
Nije krila da je razočarana. Ana, žena Zvezdana Slavnića, kasno sinoć uživo je odgovarala na pitanja pratilaca svog supruga na Instagramu i tom prilikom oplela po njemu, ali i Anđeli Đuričić, od koje se u "Zadruzi" ne razdvaja. Anđela i Zvezdan su već… »

Vesti dana »