Povezane vesti

Preminuo sin Marine Tucaković

Preminuo sin Marine Tucaković

Vesti online 20.12.2022
​Tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, danas je pronađen mrtav u Izraelu. Inače, Milan Laća Radulović krenuo je stopama svoje majke Marine, pa je i sam pisao tekstove za mnoge… »
Javili su mi da je umro na ulici: Oglasio se otac Futa posle sinovljeve smrti: Laća je 12. decembra prijavljen kao nestao tuga

Javili su mi da je umro na ulici: Oglasio se otac Futa posle sinovljeve smrti: Laća je 12. decembra prijavljen kao nestao tuga

Kurir 20.12.2022
Tekstopisac i sin Marine Tucaković, Milan Radulović Laća, pronađen je mrtav u Izraelu, kako nam je rekao otac Aleksandar Radulović Futa. - Ja ništa ne znam još tačno, meni su javili da je nađen na ulici i da je 12. Decembra prijavljen kao nestao… »
Ko je bio Milan Laća Radulović: Smrt brata i majke obeležili njegov život, a maloletan je bio u kandžama droge

Ko je bio Milan Laća Radulović: Smrt brata i majke obeležili njegov život, a maloletan je bio u kandžama droge

Blic 20.12.2022
Sin Marine Tucaković Milan Laća Radulović pronađen je mrtav u Izraelu. Milan Radulović Laća bio je tekstopisac i sarađivao je sa većinom estrade sa kojom je radila i njegova pokojna majka Marina Tucaković. Otvoreno je pričao o životu njegove… »
"Krenuo sam sa 15 godina, sa 17 sam postao narkoman": Ovako je Milan Radulović Laća pričao o borbi sa heroinom

"Krenuo sam sa 15 godina, sa 17 sam postao narkoman": Ovako je Milan Radulović Laća pričao o borbi sa heroinom

Večernje novosti 20.12.2022
MILAN Radulović Laća, tekstopisac i sin Marine Tucaković, pronađen je mrtav u Izraelu. Foto: Printskrin Laća se, kako je sam pričao, dugo borio sa zavisnošću od nedozvoljenih supstanci. Bez obzira na veliku ljubav koju je u porodici imao, on je… »

Vesti dana »