Повезане вести
Преминуо син Марине Туцаковић
Вести онлине 20.12.2022
Текстописац Милан Лаћа Радуловић, син покојне Марине Туцаковић и композитора Александра Футе Радуловића, данас је пронађен мртав у Израелу. Иначе, Милан Лаћа Радуловић кренуо је стопама своје мајке Марине, па је и сам писао… »
Јавили су ми да је умро на улици: Огласио се отац Фута после синовљеве смрти: Лаћа је 12. децембра пријављен као нестао туга
Курир 20.12.2022
Текстописац и син Марине Туцаковић, Милан Радуловић Лаћа, пронађен је мртав у Израелу, како нам је рекао отац Александар Радуловић Фута. - Ја ништа не знам још тачно, мени су јавили да је нађен на улици и да је 12. Децембра… »
Ко је био Милан Лаћа Радуловић: Смрт брата и мајке обележили његов живот, а малолетан је био у канџама дроге
Блиц 20.12.2022
Син Марине Туцаковић Милан Лаћа Радуловић пронађен је мртав у Израелу. Милан Радуловић Лаћа био је текстописац и сарађивао је са већином естраде са којом је радила и његова покојна мајка Марина Туцаковић. Отворено је причао о… »
"Кренуо сам са 15 година, са 17 сам постао наркоман": Овако је Милан Радуловић Лаћа причао о борби са хероином
Вечерње новости 20.12.2022
МИЛАН Радуловић Лаћа, текстописац и син Марине Туцаковић, пронађен је мртав у Израелу. Фото: Принтскрин Лаћа се, како је сам причао, дуго борио са зависношћу од недозвољених супстанци. Без обзира на велику љубав коју је у… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Драма у Турској: Авион из Приштине излетео са писте после слетања на аеродром у Истанбулу
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 1 сатјош 1 повезана