Povezane vesti

Preminuo sin Marine Tucaković

Preminuo sin Marine Tucaković

Vesti online 20.12.2022
​Tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, danas je pronađen mrtav u Izraelu. Inače, Milan Laća Radulović krenuo je stopama svoje majke Marine, pa je i sam pisao tekstove za mnoge domaće… »
Javili su mi da je umro na ulici: Oglasio se otac Futa posle sinovljeve smrti: Laća je 12. decembra prijavljen kao nestao tuga

Javili su mi da je umro na ulici: Oglasio se otac Futa posle sinovljeve smrti: Laća je 12. decembra prijavljen kao nestao tuga

Kurir 20.12.2022
Tekstopisac i sin Marine Tucaković, Milan Radulović Laća, pronađen je mrtav u Izraelu, kako nam je rekao otac Aleksandar Radulović Futa. - Ja ništa ne znam još tačno, meni su javili da je nađen na ulici i da je 12. Decembra prijavljen kao nestao. Ništa… »
Ko je bio Milan Laća Radulović: Smrt brata i majke obeležili njegov život, a maloletan je bio u kandžama droge

Ko je bio Milan Laća Radulović: Smrt brata i majke obeležili njegov život, a maloletan je bio u kandžama droge

Blic 20.12.2022
Sin Marine Tucaković Milan Laća Radulović pronađen je mrtav u Izraelu. Milan Radulović Laća bio je tekstopisac i sarađivao je sa većinom estrade sa kojom je radila i njegova pokojna majka Marina Tucaković. Otvoreno je pričao o životu njegove porodice… »
"Krenuo sam sa 15 godina, sa 17 sam postao narkoman": Ovako je Milan Radulović Laća pričao o borbi sa heroinom

"Krenuo sam sa 15 godina, sa 17 sam postao narkoman": Ovako je Milan Radulović Laća pričao o borbi sa heroinom

Večernje novosti 20.12.2022
MILAN Radulović Laća, tekstopisac i sin Marine Tucaković, pronađen je mrtav u Izraelu. Foto: Printskrin Laća se, kako je sam pričao, dugo borio sa zavisnošću od nedozvoljenih supstanci. Bez obzira na veliku ljubav koju je u porodici imao, on je ipak upao… »

Vesti dana »

Jaka vrućina i sunčano, popodne moguće naoblačenje sa pljuskovima

Jaka vrućina i sunčano, popodne moguće naoblačenje sa pljuskovima

Šabačke novosti pre 17 minutajoš 10 povezanih
Švajcarac Šmid pobednik 13. etape na Tur d’Fransu

Švajcarac Šmid pobednik 13. etape na Tur d’Fransu

Radio sto plus pre 37 minutajoš 11 povezanih
Na današnji dan 18. jul

Na današnji dan 18. jul

Serbian News Media pre 2 minutajoš 5 povezanih
Da li je Mandelin san o pomirenju doveden u pitanje?

Da li je Mandelin san o pomirenju doveden u pitanje?

Dojče vele pre 1 satjoš 1 povezana