Повезане вести
Ана Николић о лаћиној смрти: Вест ме је погодила као гром из ведра неба, уметницима у овом суровом свету није лако
Вечерње новости 20.12.2022
ТЕКСТОПИСАЦ Милан Лаћа Радуловић преминуо је данас изненада у Израелу. Фото: Јутјуб/РТВ Пинк Оффициал Његово беживотно тело пронађено је на улици. Поводом трагичне смрти сина Марине Туцаковић огласила се и певачица Ана Николић… »
Откривено када ће Лаћино тело бити допремљено у Србију: Ово су нови детаљи смрти текстописца
Нова 20.12.2022
Вест о изненадној смрти Милана Лаће Радуловића изненадила је јавност. Текстописац и син Марине Туцаковић и Футе Радуловића преминуо је у Израелу у 36. години. Тело Милана Радуловића стиже у Србију из Израела у недељу, а у… »
Овако се Лаћа носио са смрћу своје мајке, Марине Туцаковић: „Ово ми је једини излаз из туге, вентил“
Нова 20.12.2022
Открио у чему проналази утеху. Текстописац Милан Лаћа Радуловић пронађен је мртав у Израелу, а ова вест шокирала је многе. Он је 2008. године изгубио и брата Милоша који је пронађен мртав у породичном стану у Београду, а прошле… »
Ана Николић сломљена од туге! Певачица остала без великог пријатеља: Надам се да ће пронаћи мир крај брата и мајке "није фер"…
Курир 20.12.2022
Милана Лаће Радуловића, након трагичне вести о смрти сина Марине Туцаковић, естрада је остала у шоку и не престаје да се опрашта од талентованог текстописца и аутора. Огласила се и Ана Николић, сва узнемирена и узрујана, која је… »
"Кад ти ја одем, нико ти више неће бити ослонац" Лаћа открио Маринине последње речи, овако се опраштао од мајке!
Мондо 20.12.2022
Милан Лаћа Радуловић открио је шта му је мајка Марина Туцаковић рекла непосредно пред смрт. Милан Лаћа Радуловић открио је шта му је мајка Марина Туцаковић рекла непосредно пред смрт. Милан Лаћа Радуловић пронађен је мртав на… »
"Крваве сузе" Лаћа се пред смрт помирио с карлеушом: Извини за сваку увреду! Јк се опростила од пријатеља и дала обећање
Курир 20.12.2022
Јелена Карлеуша опростила се текстописца Милана Радуловића Лаће, који је изненада преминуо у Израелу. Певачица и текстописац су недавно имали у жестоку свађу, чак су и прекинули сарадњу, а Карлеуша се после Лаћине смрти огласила… »
Лаћа иза себе оставио мноштво мегахитова! Ове песме сви певамо, а мало ко је знао да је управо он аутор!
Курир 20.12.2022
Син Марине Туцаковић, Милан Радуловић Лаћа, изненада је преминуо у Израелу, а мало је познато да Лаћа својим потписом стоји иза мноштва великих хитова које и сами певамо, а нисмо знали да их је баш он написао. Већ 2003. године… »
Тајна лаћине најпознатије песме: Сви мисле да је о љубави, а у њој се крије његова најтежа борба, Марина му је помогла да…
Блиц 20.12.2022
Син покојне Марине Туцковић и Футе, Милан Лаћа Радуловић изненада је умро у Израелу. Текстописац није крио од јавности да је имао проблема с наркотицима, те да је својевремено био и на одвикавању, а управо је у том периоду… »
Ево како су изгледали последњи сати Милана Радуловића Лаће у Израелу: На дан смрти твитовао, био раздраган и уживао са…
Блиц 20.12.2022
Текстописац и син Марине Туцаковић, Милан Радуловић Лаћа, пронађен је мртав у Израелу, како нам је потврдио његов отац, Александар Радуловић Фута. Милан Лаћа је у децембру одлучио да отпутује у Израел где је проводио време са… »
Требало да раде на новим песмама! Драгана Мирковић сломљена због Лаћине смрти - "Одбијам да поверујем да те нема!"
Мондо 20.12.2022
Певачица Драгана Мирковић се огласила и коментарисала вест о смрти Милана Лаће Радуловића. Певачица Драгана Мирковић се огласила и коментарисала вест о смрти Милана Лаће Радуловића. У свим медијима као бомба је одјекнула вест о… »
Након смрти два сина и жене остао сам! Живот Лаћиног оца и супруга Марине Туцаковић обележиле су трагедије и туга!
Мондо 20.12.2022
Текстописац Милан Лаћа Радуловић, син покојне Марине Туцаковић и композитора Александра Футе Радуловића, изненада је преминуо. Текстописац Милан Лаћа Радуловић, син покојне Марине Туцаковић и композитора Александра Футе… »
"Одбијам да верујем да те више нема" Драгана Мирковић се емотивним речима опростила од лаће и открила детаље последњих…
Курир 20.12.2022
Текстописац Милан Лаћа Радуловић, син покојне Марине Туцаковић и композитора Александра Футе Радуловића, изненада је преминуо данас у Израелу, пренели су српски медији. Вест о Лаћиној смрти погодила је српску естраду, а међу… »
Фута ми је рекао да су га пронашли мртвог на улици! Огласила се Маринина кума - "Чула сам се са Лаћом прошле недеље..."
Мондо 20.12.2022
Маријана Петровић, кума покојне Марине Туцаковић, се огласила поводом изненадне смрти Милана Лаће Радуловића. Маријана Петровић, кума покојне Марине Туцаковић, се огласила поводом изненадне смрти Милана Лаће Радуловића. У свим… »
Стравична судбина породице Радуловић: Пре 14 година Фута и Марина сахранили су и сина Милоша (24)
Вечерње новости 20.12.2022
МИЛАН Радуловић Лаћа, син покојне Марине Туцаковић и Александра Радуловића Футе, преминуо је данас у Тел Авиву, где је на улици пронађено његово беживотно тело. Фото: АТА имагес/архива ВН Неутешни Фута потврдио је за домаће… »
"Чули смо се пре недељу дана, био је у Израелу раздраган": Кума Марине Туцаковић скрхана болом
Блиц 20.12.2022
Милан Радуловић Лаћа, пронађен је мртав у Израелу. Вест да је преминуо син покојне Марине Туцаковић и Александра Футе Радуловића, шокирала је све, а сада с скрхана болом огласила и породична кума Маријана Петровић. - Чула сам… »
"Са 15 сам почео са дрогама, са 17 наркоман" Како је Лаћа говорио о пороцима
Курир 20.12.2022
Текстописац Милан Лаћа Радуловић, син покојне Марине Туцаковић и композитора Александра Футе Радуловића, изненада је преминуо данас у Израелу. Лаћа је у исповести на Курир ТВ у емисији "Реална прича" испричао како се борио са… »
"Не могу да верујем да је био под недозвољеним супстанцама" Лаћин сарадник Дарко Димитров шокиран: Имао је велике планове!
Курир 20.12.2022
Текстописац и син Марине Туцаковић, Милан Радуловић Лаћа, пронађен је мртав у Израелу, што је потврдио његов отац Александар Радуловић Фута. Сада се огласио Лаћин добар пријатељ и текстописац Дарко Димитров. - Не могу да… »
Тешка судбина! Дрога, смрт, патња бол! Син Марине Туцаковић Лаћа Радуловић: Кога брига и ако умрем, не треба нико да ме жали!…
Курир 20.12.2022
Милан Лаћа Радуловић рођен је у Београду 1986. године као млађи син Марине Туцаковић и Александра Рауловића Футе. Позната београдска музичка породица. Нажалост, Марина је умрла након дуге и тешке болести у септембру прошле… »
Мрачна тајна лаћине најпознатије песме: Сви мисле да је о љубави, а у њој се крије његова најтежа борба! Написао је с…
Курир 20.12.2022
Текстописац Милан Радуловић Лаћа, син покојне Марине Туцаковић и композитора Александра Футе Радуловића, изненада је данас преминуо. Како су пренели домаћи медији, Лаћа је преминуо у Израелу, а његово тело пронађено је на улици… »
Са 17 година сам био наркоман! Ко је био Лаћа - Смрт брата и мајке тешко је поднео, а због дроге прошао је пакао!
Мондо 20.12.2022
Милан Лаћа Радуловић, син покојне и једне од најуспешнијих домаћих хитмејкерки Марине Туцаковић пронађен је мртав у Израелу. Милан Лаћа Радуловић, син покојне и једне од најуспешнијих домаћих хитмејкерки Марине Туцаковић пронађен… »
Вести дана »

'Дошао је и тај дан': Трамп одложио сусрет са Путином и увео санкције руским нафтним гигантима
BBC News пре 2 сатајош 30 повезаних

Уживо Руси прегазили дњепар, заузели кључну тачку Кијев у пламену након ноћних напада, Украјинци брутално одговорили
Ало пре 52 минутајош 90 повезаних

Стижу захлађење, пљускови и грмљавине у два дана два годишња доба, прогнозира Марко Чубрило
Дневник пре 1 сатјош 32 повезане

Дачић: Полиција ће 1. новембра бити „неприметна ако не буде напада“
Ин медија пре 2 сатајош 21 повезана