Povezane vesti
Osnivač Vagner grupe iz bahmuta pozvao Zelenskog: Ako si još tu, hajde da vidimo šta je čije (video)
Kurir 20.12.2022
Biznismen, osnivač grupe "Vagner" Jevgenij Prigožin, nakon što je saznao za dolazak Vladimira Zelenskog u Bahmut (ruski naziv Artemovsk), predložio je da se sastanu i razgovaraju o aktuelnim pitanjima. „Sedeo sam u štabu na Pervomajsku, kada su mi… »
Tvorac Vagnerove grupe u bahmutu: Saznao da je Zelenski tamo i poslao mu poruku (video)
Pravda 20.12.2022
Biznismen, osnivač privatne vojne kompanije „Vagner” Jevgenij Prigožin snimio je video-poruku predsedniku Ukrajine Volodimiru Zelenskom, koji je stigao u Bahmut, sa predlogom da se sastanu. Video je objavila Prigožinova pres služba na Telegram… »
Vesti dana »
Prvi snimci sa mesta zločina, u dvorištu kuće jeziv prizor: Sin testerom odsekao majci glavu u Novom Sadu, ćerka iz Šapca alarmirala policiju: "Moj brat maltretira našu majku!" (foto)
Blic pre 12 minutajoš 36 povezanih
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
BBC News pre 54 minutajoš 24 povezane
I zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
Radio 021 pre 5 satijoš 1 povezana
U Novom Sadu sutra novi protest: Blokada raskrsnice kod Železničke stanice punih šest sati
Nova pre 48 minutajoš 19 povezanih
Od prolećnih 17 stepeni do ledenih dana i snega – kakvo nas vreme očekuje naredne nedelje
N1 Info pre 3 satajoš 23 povezane