Povezane vesti
Čuveni voditelj HRT-a poručio Hrvatima: Ne trebaju mi ambasadori koji se opuštaju uz „Za dom spremni“
Nova 20.12.2022
Žestok komentar. Aleksandar Stanković, hrvatski novinar, izazvao je veliku pažnju komentarom o fudbalskoj reprezentaciji Hrvatske. „Vatreni“ su osvojili treće mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru, a i tokom samog Mundijala, i po povratku u Hrvatsku… »
Moji ambasadori se ne opuštaju uz "za dom spremni" Hrvatski voditelj Stanković digao glas: Ne trebaju mi takvi!
Mondo 20.12.2022
Poznati hrvatski voditelj oglasio se o tamošnjoj fudbalskoj reprezentaciji. Poznati hrvatski voditelj oglasio se o tamošnjoj fudbalskoj reprezentaciji. Poznati hrvatski novinar Aleksandar Stanković, autor popularne emisije "Nedeljom u dva", oglasio se na… »
Brutalne reči čuvenog hrvatskog voditelja o njihovoj reprezentaciji: Ne trebaju mi ambasadori koji se vesele uz "za dom…
Kurir 20.12.2022
Na Mundijal u Kataru nedavno je spuštena zavesa, i to spektakularnim finalom u kom je pobedu odnela selekcija Argentine. Veliki upeh ostvarila je i reprezentacija Hrvatske, koja je osvojila treće mesto na najvećoj fudbalskoj smotri na svetu. Nekoliko… »
Vesti dana »
Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 20. do 22. marta)
Pressek pre 9 minutajoš 20 povezanih
Netanjahu: ‘Evo me, živ sam; Trampa niko nije naterao na rat’
Južne vesti pre 33 minutajoš 15 povezanih
Da li je trener Klipersa sada uvideo neke stvari? Bogdanović pokazao zašto ne treba da greje klupu!
Hot sport pre 23 minutajoš 15 povezanih
Teheran na udaru IDF-a, četiri talasa iranskih napada na sever Izraela; pogođena kuvajtska rafinerija Mina al-Ahmadi
RTS pre 34 minutajoš 10 povezanih