Povezane vesti
Fudbaleri Maroka dočekani u Rabatu kao heroji
Novi magazin 20.12.2022
Nekoliko desetina hiljada Marokanaca dočekalo je danas u Rabatu svoju fudbalsku reprezentaciju, nakon što su igrači nadmašili i najluđa očekivanja te severnoafričke nacije osvojivši četvrto mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru. Veliki broj navijača svih… »
Radio sto plus 20.12.2022
Veliki broj navijača svih uzrasta okupio se duž rute od aerodroma do centra marokanske prestonice, kojom je išao otvoreni autobus u kojem su bili igrači selektora Valida Regragija. Palili su baklje, mahali zastavama i plesali uz ritam bubnjeva dok je… »
N1 Info 20.12.2022
Nekoliko desetina hiljada Marokanaca dočekalo je u Rabatu svoju fudbalsku reprezentaciju, nakon što su igrači nadmašili i najluđa očekivanja te severnoafričke nacije osvojivši četvrto mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru. Veliki broj navijača svih… »
Vesti dana »
Jokić "zapalio" konferenciju: Vikao sam na TV, "Onaj odozgo" me čuva, iz bizarnog razloga sam ubrzao oporavak
Telegraf pre 40 minutajoš 15 povezanih
Demonstracije širom SAD protiv ICE, uz slogan ‘nema rada, nema škole, nema kupovine’
Radio sto plus pre 1 satjoš 11 povezanih
Aleksandra Krunić nije osvojila Australijan open: Počelo kao u snovima, završilo se bolnim porazom
Mondo pre 45 minutajoš 9 povezanih
Alkaraz kao da igra protiv početnika: Kladionice otpisale Novaka Đokovića u finalu! Pogledajte šokantne kvote, pa da li je ovo realno?
Kurir pre 40 minutajoš 8 povezanih