Повезане вести

"Послао ми је поруку из израела": 25 година је уз породицу Марине Туцаковић, открио непознате детаље после Лаћине смрти

"Послао ми је поруку из израела": 25 година је уз породицу Марине Туцаковић, открио непознате детаље после Лаћине смрти

Мондо 21.12.2022
Након смрти Милана Радуловића Лаће изнео је непознате детаље о породици Марине Туцаковић, с којом је годинама сарађивао и дружио се. Након смрти Милана Радуловића Лаће изнео је непознате детаље о породици Марине Туцаковић, с… »
"Не знам како би се марина САД саставила са светом" Мили се присетио пријатељице и открио шта му је лаћа писао из израела

"Не знам како би се марина САД саставила са светом" Мили се присетио пријатељице и открио шта му је лаћа писао из израела

Курир 21.12.2022
Александар Милић Мили, близак сарадник покојне Марине Туцаковић и пријатељ њене породице, годинама је познавао њеног сина Милана Лаћу Радуловића, који је изненада преминуо у Израелу. Њега је као и све ова вест шокирала, а дан… »
„Слао ми је 12. увече Фатмину руку, своју слику са наруквицом, лепу фотографију Давидове звезде“: Лаћина колегиница чула се с…

„Слао ми је 12. увече Фатмину руку, своју слику са наруквицом, лепу фотографију Давидове звезде“: Лаћина колегиница чула се с…

Нова 21.12.2022
Вест о изненадној смрти Милана Лаће Радуловића изненадила је јавност. Текстописац и син Марине Туцаковић и Александра Футе Радуловића преминуо је у Израелу у 36. години. Вест о његовој смрти потресла је јавност, пре свега… »
"Ништа није указивало да ће тако завршити" МЦ Сајси открила детаље последњег разговора са Лаћом

"Ништа није указивало да ће тако завршити" МЦ Сајси открила детаље последњег разговора са Лаћом

Курир 21.12.2022
Текстописац Милан Радуловић Лаћа, син покојне хитмејкерке Марине Туцаковић и композитора Александра Футе Радуловића, пронађен је мртав на улици у Израелу. Ивана Рашић, познатија као МЦ Сајси, једна је од последњих која је… »
Лаћино тело биће допремљено у недељу у Србију: За Радуловићем трагали 8 дана, у истрагу се укључио Интерпол

Лаћино тело биће допремљено у недељу у Србију: За Радуловићем трагали 8 дана, у истрагу се укључио Интерпол

Мондо 21.12.2022
Откривени нови детаљи о изненадној смрти сина Марине Туцаковић, текстописца Милана Лаће Радуловића. Откривени нови детаљи о изненадној смрти сина Марине Туцаковић, текстописца Милана Лаће Радуловића Текстописац Милан Лаћа… »
Мало ко зна да је Лаћа као дечак био у споту наше певачице: Маринин син са 8 година био главна фаца, ево како је изгледао у…

Мало ко зна да је Лаћа као дечак био у споту наше певачице: Маринин син са 8 година био главна фаца, ево како је изгледао у…

Блиц 20.12.2022
Син Марине Туцаковић и Александра Радуловића Футе, Милан Лаћа Радуловић пронађен је мртав у Израелу. Лаћа је од таленат за музику наследио од родитеља, па је током своје каријере сарађивао са многим личностима са естраде. Ипак… »

Вести дана »