Povezane vesti
Podnošenje inicijativa za Februarsku nagradu do 31. decembra
Dnevnik 21.12.2022
NOVI SAD: Komisija za obeležavanje praznika i dodelu priznanja Grada poziva građane, grupe građana, preduzeća, ustanove, političke i druge organizacije, udruženja i druge oblike organizovanja građana, državne organe i organe lokalne samouprave, da… »
Novosađani, predložite zaslužne građane za Februarsku nagradu
Blic 21.12.2022
Komisija za obeležavanje praznika i dodelu priznanja Grada poziva građane, grupe građana, preduzeća, ustanove, političke i druge organizacije, udruženja i druge oblike organizovanja građana, državne organe i organe lokalne samouprave, da podnesu… »
Podnošenje inicijativa za Februarsku nagradu
RTV 21.12.2022
NOVI SAD - Кomisija za obeležavanje praznika i dodelu priznanja Grada poziva građane, grupe građana, preduzeća, ustanove, političke i druge organizacije, udruženja i druge oblike organizovanja građana, državne organe i organe lokalne samouprave, da… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 6 minutajoš 5 povezanih

Blic saznaje: Đorđe Z. (21) priznao da je ubio Filipa Ivanovića u Beogradu na vodi: Pomagao mu Marko P. (18), evo kako su isplanirali likvidaciju
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana