Повезане вести
Одлазак Дејана Тиага Станковића
Политика 21.12.2022
Познајете ли онај осећај када се пробудите ујутру, погледате кроз прозор, и кажете: `Како је ово лепо!` Мени се то у Лисабону догађа свакодневно, говорио је. Данас је преминуо наш писац и преводилац који је живео у Лисабону Дејан… »
Ко је био Дејан Тиаго Станковић: Превео је дела Сарамага на српски, а Андрића на португалски
Телеграф 21.12.2022
Био је један од најзначајнијих домаћих писаца данашњице. Познати књижевник Дејан Тиаго Станковић преминуо је у 57. години у свом дому у Лисабону. Био је један од најзначајнијих домаћих писаца данашњице. Родио се у Београду… »
Преминуо Дејан Тиаго Станковић
Телеграф 21.12.2022
Књижевник и преводилац умро је у свом дому у Лисабону. Писац Дејан Тиаго Станковић преминуо је у 57. години, потврђено је порталу Нова.рс. Како наводи овај портал, књижевник и преводилац умро је у свом дому у Лисабону, где је и… »
Писца су нашли пријатељи за столом у кухињи: Познато како је преминуо Дејан Тиаго-Станковић, а сумња је да је ово узрок…
Курир 21.12.2022
Књижевник и преводилац Дејан Тиаго-Станковић преминуо је у 57. години изненада у својој кући у Лисабону, потврдила је његова издавачка кућа "Лагуна". Писац се, како сазнајемо, данима није јављао на телефон, а пронашли су га… »
Преминуо писац Дејан Тиаго Станковић
Глас Америке 21.12.2022
БЕОГРАД — Дејан Тиаго Станковић, српски и португалски писац и књижевни преводилац, преминуо је у 58. години живота, преноси ФоНет. Књижевник и преводилац умро је у свом дому у Лисабону, где је живео више година. Вест о смрти… »
Отишао је прерано и пун живота! Душан Ковачевић о колеги станковићу: Увек је негде журио, а и жалио се да су га уморила…
Курир 21.12.2022
Књижевник и преводилац Дејан Тиаго-Станковић преминуо је у 57. години изненада у својој кући у Лисабону, потврдила је његова издавачка кућа "Лагуна". Много потресних порука остављено је на друштвеним мрежама. - Напустио нас је… »
Вечерње новости 21.12.2022
КЊИЖЕВНИК и преводилац Дејан Тиаго Станковић преминуо је у свом дому у Лисабону, потврђено је "Новостима". Фото: А. С. Ж. Дејан Тиаго Станковић рођен је у Београду 1965. године. Од 1991. до 1995. године живео је у Лондону, а… »
Пријатељи о Тиагу: Једно опаљено божанствено биће, све си нас зезнуо
Н1 Инфо 21.12.2022
Пријатељи, колеге, јавне личности опраштају се од писца Дејана Тиага Станковића емотивним порукама на друштвеним мрежама. „Драги Тиаго, хвала за све што си делио са нама!“, написала је издавачка кућа „Лагуна“ за коју је Дејан… »
Последња објава Дејана тиага станковића! Писац уживао у друштву ове наше глумице: На слицу су насмејани и видно расположени!…
Курир 21.12.2022
Писац Дејан Тиаго Станковић преминуо је у 57. години, сазнаје "Курир". Последње дане свогг живота писац је провео у својој кући у Лисабону, где је живео последњих неколико година. Његова смрт све је веома изненадила, а посебно… »
Последњи интервју! "моје место није овде" Овако је Дејан Тиаго Станковић говорио о животу, Лисабону, путовањима и…
Курир 21.12.2022
Писац Дејан Тиаго Станковић преминуо је данас у 57. години, потврђено је за "Курир". Годинама у назад својим причама и књигама Тиаго је освајао срца бројних Срба, како у нашој домовини, тако и у дијаспори. Ипак, писац је… »
„Чудни смо ми Европљани“: Последњи статус на Фејсбуку Дејана Тиага Станковића
Нова 21.12.2022
Писац Дејан Тиаго Станковић преминуо је у 57. години у свом дому у Лисабону, где је и живео деценијама. Био је активан на друштвеним мрежама где је често коментарисао актуелни тренутак у којем живимо. Последњи статус који је… »
Нови магазин 21.12.2022
Писац Дејан Тиаго Станковић преминуо је у 58. години у Лисабону где је живео, потврђено је за Нови магазин. Дејан Тиаго Станковић рођен је у Београду 1965. године. Како је сам исписао у својој биографији, у Београду је живео док… »
Нова 21.12.2022
Писац Дејан Тиаго Станковић преминуо је у 57. години, потврђено је порталу Нова.рс. Књижевник и преводилац умро је у свом дому у Лисабону, где је и живео деценијама, потврдили су незванично за наш портал пријатељи Дејана Тиага… »
"Од силне жеље да свуда будем домаћи, постао сам свуда странац": Овако је говорио Дејан Тиаго Станковић о Београду, Лисабону…
Блиц 21.12.2022
Дејан Тиаго Станковић који се последњих година издвојио као један од најпопуларнијих српских писаца, преминуо је у Лисабону у својој 57. години. Његове књиге “Есторил”, “Замалек”, “Одакле сам била, више нисам.” продавале су у… »
РТС 21.12.2022
Писац и преводилац Дејан Тиаго Станковић преминуо је у 58. години живота у Лисабону. Увек је говорио да је списатељски занат научио од најбољих, преводећи књижевна дела. "Са објављивањем сопствених дела почео сам касно у… »
„У шоку сам, тако млад човек, пун живота“: Ковачевићев опроштај од Дејана Тиага Станковића
Нова 21.12.2022
Не могу да верујем, била је прва реакција академика Душана Ковачевића на вест о смрти Дејана Тиага Станковића. – Ово је друга трагична вест од јутрос која ми је јављена. Најпре су ми јавили за смрт мог познаника, а сад ми кажете… »
„Сада Тиаго са Горицом прави најлепше колаче на свету и смешка нам се“
Нова 21.12.2022
Екипа емисије "Буђење" коју сада води Драган Илић и Дејана Буха, опростили су се од свог пријатеља Дејана Тиага Станковића, који је преминуо у 57. години, емотивним статусом на Фејсбуку. – У Лисабону је преминуо наш друг Дејан… »
Један од најчитанијих српских писаца: Ко је био Дејан Тиаго Станковић
Нова 21.12.2022
Један од најпопуларнијих српских писаца Дејан Тиаго Станковић, преминуо је у Лисабону у својој 57. години. Дејан Тиаго-Станковић (Београд, 1965) био је српски и португалски писац и књижевни преводилац. По завршним студијама… »
Драги Тиаго, хвала за све што си делио са нама: „Лагуна“ се опростила од Станковића
Нова 21.12.2022
Издавачка кућа "Лагуна" за коју је Дејан Тиаго Станковић издавао годинама, саопштила је тужну вест о изненадном одласку писца, рекавши да ће датум и време сахране бити накнадно објављени. „Лагуна“ је у свом саопштењу написала… »
Биографија Дејана тиага станковића: Његов роман ушао у школску лектиру у Португалу, а нова књига "у трци" за НИН-ову…
Блиц 21.12.2022
Писац Дејан Тиаго Станковић преминуо је у 57. години. Рођен је у Београду 1965, где је живео док није дипломирао архитектуру којом се потом никада није бавио. - Чим сам окончао школу, а пре него што сам одрастао, из пуке… »
Морава инфо 21.12.2022
Писац Дејан Тиаго Станковић преминуо је у 58. години. Књижевник и преводилац умро је у свом дому у Лисабону, где је и живео деценијама. Дејан Тиаго Станковић рођен је у Београду 1965. године. Како је сам исписао у својој… »
Преминуо писац и преводилац Дејан Тиаго Станковић
Мој Нови Сад 21.12.2022
Српски и португалски писац и књижевни преводилац преминуо је у 58. години живота. Дејан Тиаго Станковић је рођен у Београду 1965, где је живео док није дипломирао архитектуру којом се потом, како је навео у својој биографији… »
Преминуо књижевник Дејан Тиаго Станковић
Инсајдер 21.12.2022
Књижевник и преводилац Дејан Тиаго Станковић преминуо је у својој кући у Лисабону, потврђено је Тањугу. Станковић је рођен у Београду 1965. године, а у својој биографији написао је да је у Београду живео док није дипломирао… »
Преминуо писац и преводилац Дејан Тиаго Станковић
Еуроневс 21.12.2022
Књижевник и преводилац Дејан Тиаго Станковић преминуо је у свом дому у Лисабону, где је годинама живео у 57. години живота, потврђено је за Тањуг. Дејан Тиаго Станковић рођен је у Београду 1965. Како је сам исписао у својој… »
Н1 Инфо 21.12.2022
Писац Дејан Тиаго Станковић преминуо је у 58. години. Књижевник и преводилац умро је у свом дому у Лисабону, где је и живео деценијама, потврдили су незванично за Нова.рс пријатељи Дејана Тиага Станковића. Вест о смрти писца је… »
Недељник 21.12.2022
Фото Принтсцреен/Иоутубе Писац Дејан Тиаго Станковић преминуо је у 58. години. Књижевник и преводилац умро је у свом дому у Лисабону, где је и живео деценијама, потврдили су незванично за Нова.рс пријатељи Дејана Тиага… »
Луфтика 21.12.2022
Књижевник и преводилац Дејан Тиаго Станковић преминуо је у 57. години у свом дому у Лисабону, где је и живео деценијама, потврдили су незванично његови пријатељи, преноси Нова.рс. Рођен је у Београду 1965. где је живео док… »
Вести дана »
(Видео) Синдикални протести на више локација у Београду: "Тешко време светске пометње и распуклог друштва"
Невсмакс Балканс пре 2 сатајош 34 повезане
Марта Кос: За сада обустављене исплате Србији из Плана раста, ЕК: Процењујемо да ли су испуњени релевантни услови
Инсајдер пре 1 сатјош 23 повезане
Техеран поднео Пакистану нови предлог за разговоре са Вашингтоном; Аракчи: САД изгубиле 100 милијарди због Нетањахуа
РТС пре 8 минутајош 37 повезаних
Обележавање Првог маја у свету: Незадовољство растућим ценама, условима рада и ратом у Ирану
Еуроневс пре 2 сатајош 63 повезане