Povezane vesti
Pušten iz pritvora i odmah objavio šok fotku! Fran Pujas posle sedam dana na slobodi - za njim bila raspisana poternica!
Mondo 21.12.2022
Bivši zadrugar Fran Pujas ponovo je slobodan čovek, nakon što je proveo sedam dana u pritvoru zbog razbojništva iz 2019. godine. Bivši zadrugar Fran Pujas ponovo je slobodan čovek, nakon što je proveo sedam dana u pritvoru zbog razbojništva iz 2019… »
"Počeo sam da dilujem u srednjoj jer nisam imao para": Fran Pujas priznao da je već bio u zatvoru: "Mesečno sam trošio 14.000…
Blic 21.12.2022
Bivši učesnik Zadruge Fran Pujas, otkrio da je nekoliko puta služio zatvorsku kaznu, kao i da je u školi imao "razdrađen biznis". Nekadašnji učesnik rijalitija Zadruga Fran Pujas, nedavno je uhapšen na granici sa Hrvatskom, navodno zbog slučaja… »
Vesti dana »
Prištinska policija saopštila da su dve osobe privedene zbog cepanja glasačkih listića
N1 Info pre 14 minutajoš 21 povezana
Vanredni izbori na Kosovu i Metohiji, birališta otvorena do 19 časova – najveća izlaznost u srpskim sredinama
RTS pre 9 minutajoš 44 povezane
Dačić: Ko nije zadovoljan mojim radom, može da pokuša kandidaturu za mesto predsednika SPS
Beta pre 54 minutajoš 14 povezanih