Повезане вести

"Фута се затворио у стан, звонила сам му, али не отвара!" Комшиница породице Радуловић открива у каквом стању је лаћин отац

"Фута се затворио у стан, звонила сам му, али не отвара!" Комшиница породице Радуловић открива у каквом стању је лаћин отац

Курир 21.12.2022
Екипа Курира посетила је и данас крај у којем се налази породични дом Милана Лаће Радуловића и његовог оца Александра Футе Радуловића. И јутро након што је чувени композитор сазнао да му је преминуо и други син било је сабласно… »
Како је једна породица ишчезла у трену: Расплакаће вас фотографија Марине и Футе са децом ФОТО

Како је једна породица ишчезла у трену: Расплакаће вас фотографија Марине и Футе са децом ФОТО

Свет & Скандал 21.12.2022
Лаћина породична фотографија с мајком и братом кида срце и душу Милан Лаћа Радуловић је аутор бројних хитова, неки од њих су и прославили младе домаће звезде, па је домаћа јавна сцена и даље у шоку од информације да је Лаћа… »
"Живот му се отварао": Наш композитор открива непознате детаље након Лаћине смрти: "Пре неколико дана ми је рекао да је у…

"Живот му се отварао": Наш композитор открива непознате детаље након Лаћине смрти: "Пре неколико дана ми је рекао да је у…

Блиц 21.12.2022
Александар Милић Мили био је дугогодишњи пријатељ породице Радуловић-Туцаковић која је завијена у црно. Након трагичне смрти сина Милоша, а онда и композиторке Марине Туцаковић, преминуо је и Милан Радуловић Лаћа, чије тело је… »
Лаћа је изашао у пола ноћи из хотела, био је сам: Породична пријатељица открила детаље - "Фута је мртав човек"

Лаћа је изашао у пола ноћи из хотела, био је сам: Породична пријатељица открила детаље - "Фута је мртав човек"

Мондо 21.12.2022
Кума Марине Туцаковић о трагичној смрти Милана Лаће Радуловића и његовом оцу Фути. Кума Марине Туцаковић о трагичној смрти Милана Лаће Радуловића и његовом оцу Фути Син Марине Туцаковић, Милан Лаћа Радуловић пронађен је мртав… »
„Фута је ван себе од очаја“: Комшиница Радуловића открива у каквом је стању Лаћин отац

„Фута је ван себе од очаја“: Комшиница Радуловића открива у каквом је стању Лаћин отац

Нова 21.12.2022
Трагедија која је потресла многе. Текстописац Милан Лаћа Радуловић јуче је пронађен мртав у израелу, а његов отац Александар Фута Радуловић сада је остао сам, будући да је сина Милоша изгубио 2008. године, а супругу Марину… »
"Чула сам јауке и плач": Комшиница породице Радуловић открива у каквом је стању Фута: "Ролетне је спустио, звонила сам, не…

"Чула сам јауке и плач": Комшиница породице Радуловић открива у каквом је стању Фута: "Ролетне је спустио, звонила сам, не…

Блиц 21.12.2022
На Врачару, испред породичног дома Радуловић- Туцаковић влада мук и тишина. Комшије које су остале запрепашћене када су сазнале за смрт Милана Лаће Радуловића, који је пронађен мртав у Израелу, кажу да Фута не излази из куће. -… »

Вести дана »