Повезане вести

Легендарни Аргентинац тужан због михе - док цела земља слави! Памтиће Синишин осмех, а син му се зове по другом Србину!

Легендарни Аргентинац тужан због михе - док цела земља слави! Памтиће Синишин осмех, а син му се зове по другом Србину!

Мондо 21.12.2022
Некадашњи саиграч српског фудбалера у италијанским клубовима жели да се Синише Михајловића сећа због његовог осмеха. Некадашњи саиграч српског фудбалера у италијанским клубовима жели да се Синише Михајловића сећа због његовог… »
Аргентинац памти синишину помоћ: Играо сам са Марадоном и Месијем, сјајни шутери, али Михајловић је био најбољи

Аргентинац памти синишину помоћ: Играо сам са Марадоном и Месијем, сјајни шутери, али Михајловић је био најбољи

Вечерње новости 21.12.2022
СВЕТ се опрашта од Синише Михајловића, а његов некадашњи саиграч Хуан Себастијан Верон присетио се легендарног Михе са којим је наступао у Лацију. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЕЛИСАБЕТТА БАРАЦЦХИ Аргентинац је истакао да је затечен смрћу… »
Синишин некадашњи саиграч се опростио од њега: „Играо сам са Марадоном и Месијем, сјајни шутери, али нико као Миха!“

Синишин некадашњи саиграч се опростио од њега: „Играо сам са Марадоном и Месијем, сјајни шутери, али нико као Миха!“

Хот спорт 21.12.2022
Цени Аргентинац српску легенду. Фудбалски свет ових дана потресла је вест о смрти Синише Михајловића који нас је напустио у 54. години након дуге и тешке борбе са тешком болешћу. О његовој прераној смрти говорио је и Хуан… »

Вести дана »