Povezane vesti

Legendarni Argentinac tužan zbog mihe - dok cela zemlja slavi! Pamtiće Sinišin osmeh, a sin mu se zove po drugom Srbinu!

Legendarni Argentinac tužan zbog mihe - dok cela zemlja slavi! Pamtiće Sinišin osmeh, a sin mu se zove po drugom Srbinu!

Mondo 21.12.2022
Nekadašnji saigrač srpskog fudbalera u italijanskim klubovima želi da se Siniše Mihajlovića seća zbog njegovog osmeha. Nekadašnji saigrač srpskog fudbalera u italijanskim klubovima želi da se Siniše Mihajlovića seća zbog njegovog osmeha… »
Argentinac pamti sinišinu pomoć: Igrao sam sa Maradonom i Mesijem, sjajni šuteri, ali Mihajlović je bio najbolji

Argentinac pamti sinišinu pomoć: Igrao sam sa Maradonom i Mesijem, sjajni šuteri, ali Mihajlović je bio najbolji

Večernje novosti 21.12.2022
SVET se oprašta od Siniše Mihajlovića, a njegov nekadašnji saigrač Huan Sebastijan Veron prisetio se legendarnog Mihe sa kojim je nastupao u Laciju. Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI Argentinac je istakao da je zatečen smrću srpskog fudbalera. -… »
Sinišin nekadašnji saigrač se oprostio od njega: „Igrao sam sa Maradonom i Mesijem, sjajni šuteri, ali niko kao Miha!“

Sinišin nekadašnji saigrač se oprostio od njega: „Igrao sam sa Maradonom i Mesijem, sjajni šuteri, ali niko kao Miha!“

Hot sport 21.12.2022
Ceni Argentinac srpsku legendu. Fudbalski svet ovih dana potresla je vest o smrti Siniše Mihajlovića koji nas je napustio u 54. godini nakon duge i teške borbe sa teškom bolešću. O njegovoj preranoj smrti govorio je i Huan Sebastijan Veron, njegov… »

Vesti dana »