Povezane vesti
Učenici tš “Ivan Sarić” dali svoj odgovor na vršnjačko nasilje: "Mnogi ne znaju da tuča ne sme da se snima"
Telegraf 21.12.2022
Oni su jedni drugima govorili o vrstama nasilja. Da je najbolji odgovor na vršnjačko nasilje upravo vršnjačka edukacija pokazali su učenici Tehničke škole “Ivan Sarić” koji su juče organizovali radionicu „Moje je pravo da znam svoja prava i… »
Učenici TŠ “Ivan Sarić” dali svoj odgovor na vršnjačko nasilje
Subotica.com 21.12.2022
Da je najbolji odgovor na vršnjačko nasilje upravo vršnjačka edukacija pokazali su učenici Tehničke škole “Ivan Sarić” koji su juče organizovali radionicu „Moje je pravo da znam svoja prava i obaveze“. Oni su jedni drugima govorili o… »
Vesti dana »
VIDEO: I novosadski i beogradski studenti krenuli peške na veliki skup u Kragujevcu
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih
Petorica navodnih inspektora MUP-a ispitivala učenice o polomljenim kotlićima, policija: "Nisu naši"
Radio 021 pre 1 satjoš 15 povezanih
Najstariji izraelski talac ubijen u zarobljeništvu! Preživeo Holokaust, stradao u Gazi: Besni demonstranti blokirali auto-put za Tel Aviv, evo šta traže od Netanjahua
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
Viši savetnici SAD razgovaraće sa Zelenskim tokom Minhenske bezbednosne konferencije
Glas Amerike pre 59 minutajoš 16 povezanih