Povezane vesti
Beker ispričao da je jedan zatvorenik pokušao da ga ubije
Politika 21.12.2022
LONDON – Boris Beker je u intervjuu za nemačku TV Sat 1 rekao da je jedan zatvorenik pokušao da ga ubije dok je bio u britanskom zatvoru. Beker je ispričao da ga je u zatvoru Hanterkomb napao zatvorenik pod imenom Džon, koji je u zatvoru više od 16… »
Pretio je da će me ubiti, a onda je pao na kolena ispred mene: Šok ispovest Bekera posle zatvora: Mislio sam - umreću!
Mondo 21.12.2022
Boris Beker dao je prvi intervju po izlasku iz zatvora i deportacije u Nemačku. Boris Beker dao je prvi intervju po izlasku iz zatvora i deportacije u Nemačku. Teniser i nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker, u prvom intervju nakon izlaska iz… »
Vesti dana »

VJT u Novom Sadu optužilo Viši sud da koči završetak istrage i podizanje optužnice za pad nadstrešnice
N1 Info pre 1 satjoš 49 povezanih

KRIK: Ko su srpski političari sa "najimpresivnijom imovinom" - šta sve imaju Gašić, Popović, Vujović...
Novi magazin pre 1 satjoš 12 povezanih

Iranski vrhovni vođa odbacio američke pozive na predaju i gurnuo im prst u oko: "Intervencijom bi sebi napravili štetu"
Mondo pre 54 minutajoš 28 povezanih

Kad upeče 40 stepeni neće biti dobro! Najvrelije u ovom delu Srbije, Ristić otkrio i tačan datum!
Alo pre 4 satijoš 29 povezanih