Povezane vesti

Emotivni oproštaj od mihe: “Srećan put, Siniša, ponosan sam što sam tvoj usvojeni sin” (foto)

Emotivni oproštaj od mihe: “Srećan put, Siniša, ponosan sam što sam tvoj usvojeni sin” (foto)

Hot sport 21.12.2022
Veoma težak momenat za njegovu porodicu Vest o smrti čuvenog srpskog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića pogodila je čitavu planetu, a naročito članove njegove porodice. Dva dana nakon njegove sahrane ljudi su još uvek potreseni, a poslednji… »
„Ponosan sam što sam tvoj usvojeni sin, čekaj me i zaštiti nas odozgo“: Emotivan oproštaj fudbalera od Mihe

„Ponosan sam što sam tvoj usvojeni sin, čekaj me i zaštiti nas odozgo“: Emotivan oproštaj fudbalera od Mihe

Nova 21.12.2022
Tuga i dalje ne prestaje Tokom prethodnih dana poruke i oproštaji Siniše Mihajlovića bili su glavna tema u fudbalskom svetu, a među onima koji su imali šta da kažu našao se i Alesandro Voljako. U pitanju je mladi fudbaler Bolonje, koji je inače… »
Siniša, ponosan sam što sam tvoj usvojeni sin! Najpotresniji oproštaj od Mihe: Čekaj me i zaštiti odozgo!

Siniša, ponosan sam što sam tvoj usvojeni sin! Najpotresniji oproštaj od Mihe: Čekaj me i zaštiti odozgo!

Mondo 21.12.2022
Mnogo ljudi se oprostilo od Siniše Mihajlovića prethodnih dana, ali posebno su teške Alesandrove reči. Mnogo ljudi se oprostilo od Siniše Mihajlovića prethodnih dana, ali posebno su teške Alesandrove reči. Smrt legendarnog srpskog fudbalera i… »

Vesti dana »