Повезане вести
"Русија нема ближег сарадника од белорусије" Ђукић: Посетом Путина Минску дилеме су отклоњене, једна команда, једно…
Курир 22.12.2022
Шта је повод за посету украјинског председника Америци? То је уједно и његово прво напуштање земље од почетка рата, 24. фебруара. Званичан позив за посету Сједињеним Државама упућен је пре недељу дана, наводе извори из… »
Зеленски у Вашингтону: „Рат није готов“ моја земља се суочава с многим изазовима у борби с Русијом
Данас 22.12.2022
Председник САД, Џозеф Бајден са супругом Џил, дочекао је данас у Белој кући свог украјинског колегу Володимира Зеленског, који је стигао у своју прву посету ван граница земље од почетка руске агресије на његову земљу. У част… »
Обећање након састанка: Бајден Зеленском обећао да ће САД испоручити Украјини ПВО систем "Патриот"
Блиц 21.12.2022
Амерички председник Џо Бајден обећао је данас украјинском председнику Володимиру Зеленском да ће САД испоручити Кијеву противваздушни систем Патриот и да ће наставити да јачају способност Украјине да се брани посебно против… »
"Следеће године морамо вратити украјинску заставу на територију целе наше земље" - Зеленски се огласио након доласка у Америку…
Блиц 21.12.2022
Украјински председник Володимир Зеленски рекао је данас да је допутовао у Вашингтон како би се захвалио САД на помоци у рату против Русије. - Данас сам у Вашингтону да би се захвалио америчком народу, председнику и Конгресу на… »
Блинкен: ПВО систем Патриот укључен у нови пакет америчке помоћи Украјини од 1,8 милијарди долара
Данас 21.12.2022
Амерички систем против-ваздухопловне одбране Патриот укључен је у додатни пакет безбедносне помоћи Украјини од 1,85 милијарди долара, потврдио је данас амерички државни секретар Ентони Блинкен, преноси Си-Ен-Ен (ЦНН). Председник… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана