Povezane vesti
(Video) "Nažalost nismo uspeli da Ema dobije brata ili sestru": Ilda Šaulić o gubitku bebe u trećem mesecu trudnoće: "Ne…
Blic 21.12.2022
Pevačica Ilda Šaulić je u braku sa suprugom Bojanom Vučkovićem sa kojim ima ćerku Emu. Ilda ne krije da su ona i muž želeli još dece, ali da im se želja na žalost nije ostvarila. U emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" Ilda je… »
(Video)"bili su protiv moje veze": Ilda Šaulić iskreno o bivšem partneru koji je bio dosta stariji, ali i o sadašnjem…
Blic 21.12.2022
Pevačica Ilda Šaulić gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje u sredu u 22 h samo na Blic TV na MTS kanalu 115. Ilda Šaulić je tokom razgovora sa profesorkom Slavicom Đukić Dejanović otvorila dušu te iskreno… »
"Žao mi je što nisam imala taj trenutak da tatu vidim još jednom": Ilda Šaulić u suzama o tragediji koja je zadesila…
Blic 21.12.2022
Uskoro će četiri godine od smrti kralja narodne muzike, četiri godine od trenutka kada je porodici Šaulić javljeno da je u teškoj saobraćajnoj nesreći tragično nastradao Šaban. Ilda Šaulić gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić… »
Vesti dana »
Sneg veje u ovom delu Srbije, u Beogradu da se "smrzneš": U jednom gradu i dalje 17 stepeni, hladni front podelio zemlju! Evo šta nas očekuje do kraja dana
Kurir pre 43 minutajoš 28 povezanih
SAD sankcionisale Naftnu industriju Srbije jer joj je suvlasnik ruski Gasprom
Beta pre 49 minutajoš 69 povezanih
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 9 satijoš 8 povezanih