Повезане вести

Бењамин Нетанијаху постигао договор о новој влади

Бењамин Нетанијаху постигао договор о новој влади

Политика 22.12.2022
Западни савезници Израела не крију забринутост да ће ова коалиција ослабити независно правосуђе, ојачати моћ ортодоксног јудаизма и додатно проширити „анексију” Западне обале. „Успео сам да формирам владу”, написао је… »
Путин и Нетањаху о ситуацији у Украјини и иранском наоружању

Путин и Нетањаху о ситуацији у Украјини и иранском наоружању

Вести онлине 22.12.2022
Руски председник Владимир Путин данас је у телефонском разговору честитао лидеру израелске партије Ликуд Бењамину Нетањахуу победу те партије на парламентарним изборима и завршетак формирања владе у Израелу, као и јеврејски… »
Нетањаху формирао владу у последњем тренутку: Опозиција поручила - то је влада мрака и промовисања јеврејског верског права

Нетањаху формирао владу у последњем тренутку: Опозиција поручила - то је влада мрака и промовисања јеврејског верског права

Курир 22.12.2022
Одлазећи премијер Израела Јаир Лапид оценио је данас да је образована најекстремнија влада у историји земље, након што је мандатар Бењамин Нетањаху успео да састави владајућу коалицију само неколико минута пре истека рока у… »
Нетаниаху каже да је осигурао нову коалицију

Нетаниаху каже да је осигурао нову коалицију

Ал Јазеера 22.12.2022
Израелски премијер с најдужим мандатом Бењамин Нетаниаху каже да је у посљедњем тренутку постигао договор о формирању нове владе. Слиједи неколико седмица тешких преговора с вјерским и крајње десним коалицијским партнерима.… »
Лапид: Формирана најекстремнија влада у историји Израела

Лапид: Формирана најекстремнија влада у историји Израела

Н1 Инфо 22.12.2022
Одлазећи премијер Израела Јаир Лапид оценио је да је образована најекстремнија влада у историји земље, након што је мандатар Бењамин Нетањаху успео да састави владајућу коалицију само неколико минута пре истека рока у поноћ… »
Нетаниаху постигао договор о формирању нове владе

Нетаниаху постигао договор о формирању нове владе

Слободна Европа 22.12.2022
Најдуговјечнији израелски премијер Бењамин Нетаниаху објавио је да је постигао договор о формирању нове владе, након седмица неочекивано тешких преговора с вјерским и крајње десним странкама. "Успио сам формирати владу"… »
"Успео сам": Нетанијаху каже да је обезбедио договор о формирању нове владе

"Успео сам": Нетанијаху каже да је обезбедио договор о формирању нове владе

Еуроневс 22.12.2022
Израелски премијер са најдужим стажом на тој функцији Бењамин Нетанијаху изјавио је да је обезбедио договор о формирању нове владе после седмица неочекивано тешких преговора са верским и крајње десничарским коалиционим… »
Пред истек рока у поноћ Нетањаху објавио да је Израел добио нову владајућу коалицију

Пред истек рока у поноћ Нетањаху објавио да је Израел добио нову владајућу коалицију

Данас 22.12.2022
Мандатар за састав још једне владе Израела, Бењамин Нетањаху, објавио је вечерас на Твитеру да је успео да састави владајућу коалицију само неколико минута пре истека рока у поноћ. Тиме је отворен пут за повратак на власт… »
Нетанијаху обезбедио договор о формирању владе: "Успео сам"

Нетанијаху обезбедио договор о формирању владе: "Успео сам"

Телеграф 22.12.2022
Портпарол Херцога је потврдио да је примљено Нетанијахуово обавештење. Израелски премијер са најдужим стажом на тој функцији Бењамин Нетанијаху изјавио је данас да је обезбедио договор о формирању нове владе после седмица… »

Вести дана »