Povezane vesti
Bila je spremna da me zadavi! Milan Milošević doživeo jezivu neprijatnost dok je bio u bolnici - Gledam je u šoku!
Mondo 22.12.2022
Milan Milošević, voditelj Zadruge, nedavno je imao zdravstvenih problema zbog kojih je bio u bolnici, a ispričao je šta mu se dogodilo. Milan Milošević, voditelj Zadruge, nedavno je imao zdravstvenih problema zbog kojih je bio u bolnici, a ispričao… »
"Bila spremna da me zadavi" Milana Miloševića napala baba dok je bio u bolnici, optužila ga za neverovatnu stvar
Kurir 22.12.2022
Milan Milošević, voditelja Zadruge, otkrije je da ga je nedavno, kad je bio u bolnici zbog zdravstvenih problema, napala jedna starija žena, i to zbog nedavnog raskida rijaliti učesnika Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića. - Da, idem na… »
Vesti dana »

Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenje, ne i zvučni top
Beta pre 1 satjoš 32 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 2 minutajoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 34 minutajoš 42 povezane