Повезане вести
Клупко се одмотава: Сарадници Банкман-Фриеда признали превару
Блоомберг Адриа 22.12.2022
Суоснивач ФТКС-а Сам Банкман-Фриед слетео је у Сједињене Америчке Државе (САД) касно у среду да би се суочио са низом кривичних пријава баш у тренутку када је двоје његових дугогодишњих сарадника изјавило да сарађују са… »
Директор пропале берзе ФТКС пуштен уз огромну кауцију: Овако ће да живи
Телеграф 22.12.2022
Тридесетогодишњак је изручен због сумње да је починио "једну од највећих финансијских превара у историји САД. Сем Бенкмен-Фрид, бивши шеф пропале берзе криптовалута ФТКС, ће бити ослобођен уз кауцију од 250 милиона долара. То је… »
Оснивач ФТКС може на слободу – кауција 250 милиона долара, мора у кућни притвор
Н1 Инфо 22.12.2022
Оснивач берзе за трговину криптовалутама ФТКС Сем Бенкман-Фирд, који је недавно ухапшен на Бахамима по налогу тужилаштва САД, биће пуштен на слободу уз кауцију од 250 милиона долара. Он се појавио на суду на Менхетну, након што је… »
Сарадници Банкмана Фрида признали кривицу пред Федералним судом у Њујорку
Бизнис.рс 22.12.2022
Бивша директорка фонда Аламеда Ресеарцх и суоснивач ФТКС платформе пристали да сарађују у истрази у вези са крахом крипто берзе. Двојица најближих сарадника Сема Банкмана Фрида (Сам Банкман-Фриед), оснивача платформе ФТКС… »
Оснивач крипто берзе ФТКС стигао у Њујорк: Сем Банкман Фрид данас пред судом
Блиц 22.12.2022
Оснивач крипто берзе ФТКС Сем Банкман-Фрид стигао је авионом у Њујорк са Бахама како би се суочио са оптужбама за превару. Банкман-Фрид, који негира оптужбе, могао би се да се појави пред судом данас у току дана. Он је изручен… »
Сам Банкман-Фриед данас вероватно пред њујоршким судом
Блоомберг Адриа 22.12.2022
Донедавни извршни директор крипто-берзе ФТКС Сам Банкман-Фриед, који је у среду по подне из притвора на Бахамима изручен Сједињеним Америчким Државама, у четвртак би требало да се појави на њујоршком Федералном окружном суду на… »
Данас се очекује долазак Сема Бенкмен-Фрида на суд у Њујорку
Телеграф 22.12.2022
Суоснивачи ФТКС-а су одлучили да сарађују са јужним округом Њујорка. Сем Бенкмен-Фрид, бивши шеф пропале берзе криптовалута ФТКС, стигао је данас авионом у Њујорк са Бахама, да се суочи са оптужбама за превару. Тридесетогодишњак… »
Вести дана »

Министарство спољних послова Британије позвало руског амбасадора због упада дронова у ваздушни простор НАТО-а
РТВ пре 2 сатајош 25 повезаних

Протест пољопривредника: „Дајемо држави 10 дана да испуни захтеве или се протести шире“ (ФОТО, ВИДЕО)
Данас пре 40 минутајош 37 повезаних

Крај михољског лета у Србији: Ево када нам стиже нова тура пљускова с грмљавином и ветром олујне јачине
Блиц пре 1 сатјош 28 повезаних

Шта је ЦН гас, за који студенти тврде да је полиција користила против грађана у Новом Саду?
Данас пре 14 сатијош 10 повезаних

Станковић: Ако од нове академске године опет почну блокаде, универзитетски професори неће добити плате
НИН пре 3 сатајош 18 повезаних