Povezane vesti
Novac za akcije uplatile dve kompanije! Telekom je pre neki dan isplatio dividendu za 31 deonicu, a prethodno je legla i…
Blic 22.12.2022
Dve kompanije uplatile su dividendu i novac na koji mogu da računaju građani koji nisu prodali besplatne akcije. Pre neki dan, dividendu je isplatila kompanija Telekom, a prethodno i kompanija NIS, što znači da oni koji u skorije vreme nisu podizali… »
Telekom danas isplaćuje dividende, evo koliko novca dobijamo i kada
Moj Novi Sad 22.12.2022
Stiže još novca od besplatnih akcija. Ovaj put, dividendu isplaćuje kompanija Telekom. Novac će dobiti i država kao većinski akcionar i mali akcionari, a isplata kreće danas. Građani koji su imali pravo na besplatne akcije, 2012. godine su dobili po 31… »
Vesti dana »

Vučić i Mali kod Orbana: Glavna tema energetika, a evo šta je Vučić rekao u vezi rusko-američkog samita u Budimpešti!
Pravda pre 18 minutajoš 39 povezanih

"Srbija u veoma teškoj, gotovo bezizlaznoj situaciji": Minisarka Đedović o zabrani tranzita ruskog gasa kroz EU
Mondo pre 23 minutajoš 83 povezane

On je zadužio srpski narod, za gađenje su mi oni koji se raduju smrti generala Lider SNS Vučević o Nebojši Pavkoviću: On je stradalnik, vesti sam čuo od njegove ćerke Marije
Dnevnik pre 48 minutajoš 33 povezane

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 6 satijoš 62 povezane

Jedan poziv menja sve: Kako je Tramp promenio mišljenje o Ukrajini zbog jednog razgovora sa Putinom
Sputnik pre 43 minutajoš 25 povezanih