Povezane vesti
Vesna Zmijanac godinama pravi hitove, a malo ko zna da se oprobala i u glumi: Ovo je uloga zbog koje je plakala
Nova 22.12.2022
Malo poznata informacija. Naime, Vesna Zmijanac obeležila je film „Sok od šljiva“ u kojoj je glavnu ulogu odigrao Predrag Miki Manojlović. Po mišljenju publike, Vesna se snašla sjajno, a mnogi su komentarisali da ne vide razliku u glumi iako je bila rame… »
Vesna Zmijanac godinama pravi hitove, a malo ko zna da se oprobala u glumi: "Skoro da sam plakala, nije mi se svidelo ništa"
Blic 21.12.2022
Mnoge pevačke zvezde oprobale su se u ulozi glumica. Ana Nikolić oprobala se kao glumica u filmu "Pare ili život", Aleksandra Prijović u seriji "Ubice mog oca", dok su od starijih kolega na listi Lepa Brena, Lepa Lukić, Toma Zdravković, te se tako i… »
Vesti dana »

Vučić: Sve manje ljudi se okuplja na demonstracijama, shvataju da se stvari moraju rešavati dijalogom
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Dodik: Tražiću od Rusije da stavi veto na produženje mandata EUFOR-u i da podrži nezavisnost RS
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Boban je kapetan "bele lađe" Krstari prelepim predelima kroz klisuru: Trasa dugačka 14 kilometara ostavlja bez daha
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane

(Mape) alarm u Evropi! Preti opasnost zbog jake oluje koja će zahvatiti i Balkan, a trajaće danima: Grad veličine 6 cm, jaki pljuskovi i tornado, a evo šta čeka Srbiju
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Dekan Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: Sadistički nas muče i hiljadu puta puštaju "bebeći plač", ali ja ostajem celu noć (video)
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana