Povezane vesti
Htela sam da postanem majka: Posle skandala otkrila zašto se povukla i ko je prvi ponudio pomoć njenima kad je uhapšena!
Mondo 22.12.2022
Romana Panić je zbog pljačke bankomata završila u zatvoru u Australiji, a dve koleginice su ponudile pomoć njenim roditeljima. Romana Panić je zbog pljačke bankomata završila u zatvoru u Australiji, a dve koleginice su ponudile pomoć njenim roditeljima… »
"Želela sam da postanem majka, ali mi nije pošlo za rukom": Romana zbog krađe i hapšenja nije ostvarila san, sad progovorila o…
Blic 22.12.2022
Pevačica Romana Panić pre nekoliko godina povukla se sa javne scene, a u žiži interesovanja pojavila se kada je uhapšena u Australiji zbog krađa bankomata. Sada je progovorila o povratku na scenu, o partneru sa kojim je bila uhapšena, ali i u majčinstvu… »
Vesti dana »
Vanredno zasedanje Skupštine o predlogu za glasanje o nepoverenju Vladi zakazano za 27. jul
RTS pre 5 satijoš 47 povezanih
SAD ukinule carine za Srbiju, najavljene ekonomske mere i sankcije EU
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 85 povezanih
Oštećen konzulat Letonije u Ukrajini: Poginulo šest civila, ranjeno više destina ljudi u ruskom napadu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 33 povezane
Zaposleni u Novom Sadu u maju prosečno zarađivali 133.000 dinara - tako kaže statistika
Radio 021 pre 6 satijoš 36 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: Dizel i benzin poskupeli za dva dinara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 42 povezane