Povezane vesti

Dmitrij Rogozin nakon ranjavanja u Donjecku: „Preživeću, neko je odao da sam bio tamo“

Dmitrij Rogozin nakon ranjavanja u Donjecku: „Preživeću, neko je odao da sam bio tamo“

Danas 22.12.2022
Bivši šef državne korporacije Roskosmos Dmitrij Rogozin javio se nakon granatiranja hotela i restorana u Donjecku, koji je sinoć granatiran kada je on povređen, poručivši: Živ sam, preživeću“, prenela je Meduza. Ranije su mediji pisali da je… »
"Teroristički napad u Donjecku!" Teško ranjen Putinov saradnik, napadnut hotel - mesecima mirno pa procurile informacije

"Teroristički napad u Donjecku!" Teško ranjen Putinov saradnik, napadnut hotel - mesecima mirno pa procurile informacije

Mondo 22.12.2022
Bivši direktor "Roskosmosa" Dmitrij Rogožin se oglasio nakon sinoćnjeg napada na hotel u kojem je bio u Donjecku. Bivši direktor "Roskosmosa" Dmitrij Rogožin se oglasio nakon sinoćnjeg napada na hotel u kojem je bio u Donjecku. U toku noći je… »
Poznato Rogozinovo stanje posle ranjavanja u Donjecku

Poznato Rogozinovo stanje posle ranjavanja u Donjecku

Sputnik 22.12.2022
Bivši direktor „Roskosmosa“ Dmitrij Rogozin ispričao je kakvo je njegovo zdravsteno stanje nakon ranjavanja u Donjecku. „Bio je to radni sastanak, u uskom krugu i mirnoj atmosferi po povratku iz jedne naše dobrovoljačke jedinice. U ovom hotelu… »

Vesti dana »