Повезане вести

Дмитриј Рогозин након рањавања у Доњецку: „Преживећу, неко је одао да сам био тамо“

Дмитриј Рогозин након рањавања у Доњецку: „Преживећу, неко је одао да сам био тамо“

Данас 22.12.2022
Бивши шеф државне корпорације Роскосмос Дмитриј Рогозин јавио се након гранатирања хотела и ресторана у Доњецку, који је синоћ гранатиран када је он повређен, поручивши: Жив сам, преживећу“, пренела је Медуза. Раније су медији… »
"Терористички напад у Доњецку!" Тешко рањен Путинов сарадник, нападнут хотел - месецима мирно па процуриле информације

"Терористички напад у Доњецку!" Тешко рањен Путинов сарадник, нападнут хотел - месецима мирно па процуриле информације

Мондо 22.12.2022
Бивши директор "Роскосмоса" Дмитриј Рогожин се огласио након синоћњег напада на хотел у којем је био у Доњецку. Бивши директор "Роскосмоса" Дмитриј Рогожин се огласио након синоћњег напада на хотел у којем је био у Доњецку. У… »
Познато Рогозиново стање после рањавања у Доњецку

Познато Рогозиново стање после рањавања у Доњецку

Спутник 22.12.2022
Бивши директор „Роскосмоса“ Дмитриј Рогозин испричао је какво је његово здравстено стање након рањавања у Доњецку. „Био је то радни састанак, у уском кругу и мирној атмосфери по повратку из једне наше добровољачке јединице… »

Вести дана »