Povezane vesti
Dmitrij Rogozin nakon ranjavanja u Donjecku: „Preživeću, neko je odao da sam bio tamo“
Danas 22.12.2022
Bivši šef državne korporacije Roskosmos Dmitrij Rogozin javio se nakon granatiranja hotela i restorana u Donjecku, koji je sinoć granatiran kada je on povređen, poručivši: Živ sam, preživeću“, prenela je Meduza. Ranije su mediji pisali da je… »
"Teroristički napad u Donjecku!" Teško ranjen Putinov saradnik, napadnut hotel - mesecima mirno pa procurile informacije
Mondo 22.12.2022
Bivši direktor "Roskosmosa" Dmitrij Rogožin se oglasio nakon sinoćnjeg napada na hotel u kojem je bio u Donjecku. Bivši direktor "Roskosmosa" Dmitrij Rogožin se oglasio nakon sinoćnjeg napada na hotel u kojem je bio u Donjecku. U toku noći je… »
Poznato Rogozinovo stanje posle ranjavanja u Donjecku
Sputnik 22.12.2022
Bivši direktor „Roskosmosa“ Dmitrij Rogozin ispričao je kakvo je njegovo zdravsteno stanje nakon ranjavanja u Donjecku. „Bio je to radni sastanak, u uskom krugu i mirnoj atmosferi po povratku iz jedne naše dobrovoljačke jedinice. U ovom hotelu… »
Vesti dana »
Sloboda Mićalović pretučena, završila u urgentnom! Izbila svađa na parkingu, "Blic" otkriva šta se dogodilo
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Majka mi je izdahnula na rukama, šlogirala se": Mila Nađ nije samo tada bila u šoku: "Tata je izvršio samoubistvo" (video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana