Povezane vesti
Spremamo udarnu snagu Vojske Srbije za najgori scenario
Politika 22.12.2022
Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je danas da su nova ulaganja, koja je najavio predsednik Srbije, planirana za sve rodove Vojske Srbije. „Najzahtevnija ulaganja su u sistem protiv-vazduhoplovne odbrane i ratnog vazduhoplovstva. Ulaganja će biti u… »
Vučević: Trebalo bi razgovarati o vraćanju služenja obaveznog vojnog roka
Euronews 22.12.2022
Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je da mnoge zemlje, poput skandinavskih, imaju obavezno služenje vojnog roka i naglasio da bi o tome trebalo razgovarati. "Rekao sam da treba razgovarati o uvođenju vojnog roka, da ne treba bežati od te teme i… »
Vučević: Trebalo bi razgovarati o vraćanju služenja vojnog roka
Dnevnik 22.12.2022
BEOGRAD: Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je danas da mnoge zemlje, poput skandinavskih, imaju obavezno služenje vojnog roka i naglasio da bi o tome trebalo razgovarati. "Rekao sam da treba razgovarati o uvođenju vojnog roka, da ne treba bežati od… »
Vesti dana »

Evrobasket, četvrti dan: Jokić novim rekordom utišao Rigu, Srbija preživela i Letoniju
BBC News pre 18 minutajoš 80 povezanih

Ubijen bivši predsednik ukrajinskog parlamenta, BBC izvor kaže da se napadač maskirao u Glovo dostavljača
BBC News pre 2 satajoš 31 povezana

Haos na konferenciji! Svetislav Pešić se posvađao sa novinarom: Nemoj više ništa da me pitaš do kraja prvenstva
Kurir pre 48 minutajoš 59 povezanih

Ponovo nije izglasan potpredsednik u Kosovskoj Skupštini iz redova srpske zajednice
Serbian News Media pre 6 satijoš 27 povezanih