Повезане вести
Ђоковић се диви Месију! Новака питали за Аргентинца после Светског првенства: Скроман је, успех не утиче на њега!
Мондо 22.12.2022
Новак Ђоковић причао је о Лионелу Месију. Новак Ђоковић причао је о Лионелу Месију. Новак Ђоковић се диви Лионелу Месију. Најбољи српски тенисер је у Дубаију и тамо је део Светске тениске лиге. Уз причу о тенису, сезони која… »
Ђоковић: Дивим се Месију и много га поштујем
Политика 22.12.2022
ДУБАИ - Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић признао је да је уживао док је пратио финале Светског првенства у фудбалу између Аргентине и Француске и додао да се диви капитену „гаучоса” Лионелу Месију, преноси британски… »
Новак: Толико сам уживао!
Спутник 22.12.2022
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковиц́ признао је да је уживао док је пратио финале Светског првенства у фудбалу између Аргентине и Француске и додао да се диви капитену „гаучоса“ Лионелу Месију. Ђоковиц́ је у недељу уживо… »
Ђоковић се диви Месију: Уживао сам у финалу Мундијала
Еуроневс 22.12.2022
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић признао је да је уживао док је пратио финале Светског првенства у фудбалу између Аргентине и Француске и додао да се диви капитену "гаучоса" Лионелу Месију, преноси британски "Експрес"… »
Новак Ђоковић: Уживао сам у финалу СП, дивим се Месију
Спорт клуб 22.12.2022
Подели : Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић признао је да је уживао док је пратио финале Светског првенства у фудбалу између Аргентине и Француске и додао да се диви капитену "гаучоса" Лионелу Месију, преноси британски… »
Вести дана »
Изливање Јужне Мораве изазвало евакуацију и прекиде у саобраћају у Врању
Наслови.аи пре 1 сатјош 17 повезаних
Три потенцијална партнера, Србија нема право прече куповине: Председник Вучић најавио нове информације о ситуацији са НИС-ом кроз 48 сати
Курир пре 4 минутајош 33 повезане
Ко су нови власници Имлека? Бивши хокејаш кренуо "бициклом на месец", други из стана на Медаковићу освојио бизнис тржиште
Курир пре 49 минутајош 25 повезаних
Група фирми купује руски удео у НИС?! Најближи договору са Русима енегетски гиганти са Блиског истока
Курир пре 54 минутајош 23 повезане