Povezane vesti

Đoković: Divim se Mesiju i mnogo ga poštujem

Đoković: Divim se Mesiju i mnogo ga poštujem

Politika 22.12.2022
DUBAI - Najbolji srpski teniser Novak Đoković priznao je da je uživao dok je pratio finale Svetskog prvenstva u fudbalu između Argentine i Francuske i dodao da se divi kapitenu „gaučosa” Lionelu Mesiju, prenosi britanski „Ekspres”. Đoković… »
Đoković se divi Mesiju! Novaka pitali za Argentinca posle Svetskog prvenstva: Skroman je, uspeh ne utiče na njega!

Đoković se divi Mesiju! Novaka pitali za Argentinca posle Svetskog prvenstva: Skroman je, uspeh ne utiče na njega!

Mondo 22.12.2022
Novak Đoković pričao je o Lionelu Mesiju. Novak Đoković pričao je o Lionelu Mesiju. Novak Đoković se divi Lionelu Mesiju. Najbolji srpski teniser je u Dubaiju i tamo je deo Svetske teniske lige. Uz priču o tenisu, sezoni koja sledi… »
Đoković se divi Mesiju: Uživao sam u finalu Mundijala

Đoković se divi Mesiju: Uživao sam u finalu Mundijala

Euronews 22.12.2022
Najbolji srpski teniser Novak Đoković priznao je da je uživao dok je pratio finale Svetskog prvenstva u fudbalu između Argentine i Francuske i dodao da se divi kapitenu "gaučosa" Lionelu Mesiju, prenosi britanski "Ekspres". Đoković je u nedelju… »
Novak: Toliko sam uživao!

Novak: Toliko sam uživao!

Sputnik 22.12.2022
Najbolji srpski teniser Novak Đoković priznao je da je uživao dok je pratio finale Svetskog prvenstva u fudbalu između Argentine i Francuske i dodao da se divi kapitenu „gaučosa“ Lionelu Mesiju. Đoković je u nedelju uživo ispratio finale… »
Novak Đoković: Uživao sam u finalu SP, divim se Mesiju

Novak Đoković: Uživao sam u finalu SP, divim se Mesiju

Sport klub 22.12.2022
Podeli : Najbolji srpski teniser Novak Đoković priznao je da je uživao dok je pratio finale Svetskog prvenstva u fudbalu između Argentine i Francuske i dodao da se divi kapitenu "gaučosa" Lionelu Mesiju, prenosi britanski "Ekspres". Đoković je u… »

Vesti dana »