Повезане вести
Ђоковић се диви Месију! Новака питали за Аргентинца после Светског првенства: Скроман је, успех не утиче на њега!
Мондо 22.12.2022
Новак Ђоковић причао је о Лионелу Месију. Новак Ђоковић причао је о Лионелу Месију. Новак Ђоковић се диви Лионелу Месију. Најбољи српски тенисер је у Дубаију и тамо је део Светске тениске лиге. Уз причу о тенису, сезони која… »
Ђоковић: Дивим се Месију и много га поштујем
Политика 22.12.2022
ДУБАИ - Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић признао је да је уживао док је пратио финале Светског првенства у фудбалу између Аргентине и Француске и додао да се диви капитену „гаучоса” Лионелу Месију, преноси британски… »
Новак: Толико сам уживао!
Спутник 22.12.2022
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковиц́ признао је да је уживао док је пратио финале Светског првенства у фудбалу између Аргентине и Француске и додао да се диви капитену „гаучоса“ Лионелу Месију. Ђоковиц́ је у недељу уживо… »
Ђоковић се диви Месију: Уживао сам у финалу Мундијала
Еуроневс 22.12.2022
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић признао је да је уживао док је пратио финале Светског првенства у фудбалу између Аргентине и Француске и додао да се диви капитену "гаучоса" Лионелу Месију, преноси британски "Експрес"… »
Новак Ђоковић: Уживао сам у финалу СП, дивим се Месију
Спорт клуб 22.12.2022
Подели : Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић признао је да је уживао док је пратио финале Светског првенства у фудбалу између Аргентине и Француске и додао да се диви капитену "гаучоса" Лионелу Месију, преноси британски… »
Вести дана »
Никола Јокић поново у МВП расположењу: Денвер гомила победе (ВИДЕО)
Еуроневс пре 28 минутајош 19 повезаних
Лекари у Београду имали пуне руке посла: Двоје повређених у две саобраћајне несреће: Помоћ тражила и ова група грађана
Блиц пре 25 минутајош 5 повезаних
Кремљ: Москва спремна за преговоре; Ердоган: Истанбулски процес мора да буде активиран
РТС пре 1 сатјош 3 повезане