Povezane vesti
Spratni držači za bicikle uskoro u Novom Sadu
Blic 22.12.2022
Posao izrade studije izvodljivosti "Spratni držači za parkiranje bicikala" poveren je novosadskim firmama "MHM-projekt" i "NC-Y" i beogradskoj "D. P. biro", a koštaće 3.984.000 dinara sa PDV-om. Ujedno je JKP "Parking servis" raspisalo javnu nabavku za… »
Spratni držači za bicikle uskoro u gradu
Dnevnik 22.12.2022
NOVI SAD: Posao izrade studije izvodljivosti „Spratni držači za parkiranje bicikala” poveren je novosadskim firmama „MHM-projekt” i „NC-Y” i beogradskoj „D. P. biro”, a koštaće 3.984.000 dinara sa PDV-om. Ujedno je JKP „Parking servis” raspisalo javnu… »
Vesti dana »
Tramp: „Da se ja nisam pojavio, sada ne bi bilo NATO! Bio bi na smetlištu istorije. Tužno, ali istinito“
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih
Tramp objavio privatne poruke koje mu je poslao Makron: Ovo je detaljna analiza šta one znače (foto)
Kurir pre 3 satajoš 37 povezanih
Mančester siti zaleđen u Norveškoj: Bodo Glimt šokirao Gvardiolu i "građane" het-trik nestvarnog Hega! Golčina Stankovića u pokeru Briža u Kazahstanu!
Kurir pre 38 minutajoš 27 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
N1 Info pre 7 satijoš 6 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 1 satjoš 58 povezanih