Повезане вести
Новоименовани министар у Влади РС најавио оставку
Н1 Инфо 22.12.2022
Новоименовани министар за породицу, омладину и спорт у Влади Републике Српске Дадо Доган (СП) изјавио је да ће поднети оставку на ову функцију, након што је то затражио председник Републике Српске Милорад Додик. "Као моралан… »
Доган одговорио на Додиков захтев “Поднећу оставку на министарску функцију, моралан сам човек”
Блиц 22.12.2022
Новоименовани министар за породицу, омладину и спорт у Влади Републике Српске Дадо Доган изјавио је да ће поднети оставку на ову функцију, након што је то затражио председник Републике Српске Милорад Додик. Као моралан човек и… »
Новоизабрани министар у Влади Републике Српске Дадо Доган подноси оставку
РТС 22.12.2022
Новименовани министар за породицу, омладину и спорт у Влади Републике Српске Дадо Доган изјавио је да ће поднети оставку на ову функцију, након што је то затражио председник Републике Српске Милорад Додик. "Као моралан човек и… »
Хитно: Додик затражио од Вишковића да разреши новоименованог министра Догана
Блиц 22.12.2022
Председник Републике Српске Милорад Додик затражио је од председника Владе Радована Вишковића да хитно разреши новоименованог министра за породицу, омладину и спорт Даду Догана или да Доган поднесе оставку. Додик је у допису… »
Додик затражио разрешење осуђиваног министра: „Дошло је до грубе грешке“
Данас 22.12.2022
Председник РС Милорад Додик затражио је од премијера РС Радована Вишковиц́а да одмах смијени новоименованог министра за породицу, омладину и спорт Дадуа Догана или да Доган поднесе оставку. Додик је у писму упуц́еном Вишковиц́у… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 5 сатијош 1 повезана