Povezane vesti
Brnabić: Jedan od ključeva uspeha u regionu je regionalna saradnja
Euronews 22.12.2022
Jedan od ključeva uspeha za sve nas u regionu jeste regionalana saradnja, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić. "U meri u kojoj to uspemo, toliko ćemo mi svi zajedno biti uspešniji u budućnosti", rekla je Brnabić na panel diskusiji po završetku… »
Brnabić: Jedan od ključeva uspeha u regionu je regionalna saradnja
Insajder 22.12.2022
Jedan od ključeva uspeha za sve nas u regionu jeste regionalana saradnja, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić. "U meri u kojoj to uspemo, toliko ćemo mi svi zajedno biti uspešniji u budućnosti", rekla je Brnabić na panel diskusiji po završetku… »
Brnabić: Jedan od ključeva uspeha u regionu je saradnja
RTS 22.12.2022
Jedan od ključeva uspeha za sve nas u regionu jeste regionalana saradnja, izjavila je premijerka Ana Brnabić. "U meri u kojoj to uspemo, toliko ćemo mi svi zajedno biti uspešniji u budućnosti", rekla je Brnabićeva na panel diskusiji po završetku… »
Vesti dana »
Nakon protesta u Beogradu, ogradu oko parka Ušće danas čuvaju policija i privatno obezbeđenje
Mašina pre 5 satijoš 24 povezane
Ješić: Vučić prezire Novi Sad i sve građane koje ne može da kupi
Radio 021 pre 1 satjoš 35 povezanih
Kleut: Ministar Glamočić treba da podnese ostavku jer je odgovoran za lošu agrarnu politiku
Radio sto plus pre 2 satajoš 22 povezane
Vučić iz Nju Delhija: Blokaderi izgubili snagu i kredibilitet, svaki srpski praznik su pokušali da uruše
Pravda pre 12 minutajoš 18 povezanih