Повезане вести
Зеленски: Вратио сам се у Кијев! Сад радимо на победи
Курир 23.12.2022
Украјински председник Володимир Зеленски је данас поручио да се вратио у Кијев, после посете Вашингтону. “Радимо на победи”, навео је Зеленски, јавља Ројтерс. Сједињене Америчке Државе су током боравка Зеленског у Вашингтону… »
Путин тврди да ће оборити америчке ракете Патриот: „То је застарео систем, противотров се увек нађе“
Данас 23.12.2022
Из Кремља кажу да америчка испорука ракета Патриот Украјини неће спречити Русију да оствари своје војне циљеве. Владимир Путин за америчко оружје каже да је старо и додаје да ће руски ракетни системи моћи да га оборе… »
Путин загрмео - "увек ћемо наћи противотров!" Тврди да Украјинци добијају застарело оружје: Само губе време и маштају!
Мондо 23.12.2022
Руски председник Владимир Путин је говорио о старом оружју. Руски председник Владимир Путин је говорио о старом оружју. Руски председник Владимир Путин изјавио је данас да су противракетни одбрамбени системи "Патриот" застарели и… »
Путин жели да се сукоб у Украјини оконча што пре
Данас 22.12.2022
Руски председник Владимир Путин изразио је жељу да се сукоб у Украјини оконча „што је пре могуц́е“, после готово десет месеци интензивне борбе са украјинским снагама. „Улажемо напоре да се то заврши. И што пре, то боље… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана