Povezane vesti
Putovanje kroz blistavi um poznate naučnice: Izložba „Mileva: Mi smo stena“ u Muzeju grada Novog Sada
Danas 23.12.2022
Izložbom pod nazivom „Mileva: Mi smo stena” koja je otvorena u četvrtak u Muzeju grada na Petrovaradinskoj tvrđavi polako se zatvara krug Evropske prestonice kulture u Novom Sadu, koji je počeo pre godinu dana na dočeku 13. januara nazvanom “Zeniteum”… »
Na Petrovaradinskoj tvrđavi otvorena multimedijalna izložba posvećena Milevi Marić Ajnštajn
Radio 021 23.12.2022
U obnovljenom prostoru Muzeja grada Novog Sada na Petrovaradinskoj tvrđavi otvorena je multimedijalna izložba posvećena naučnici Milevi Marić Ajnštajn, autora Dušana Jovanovića. Izložba "Mileva: Mi smo stena" prikazuje spoj virtuelne umetnosti i nauke… »
Otvorena izložba o naučnici Milevi Marić Ajnštajn „Mileva: Mi smo stena“
Danas 22.12.2022
Izložba o naučnici Milevi Marić Ajnštajn „Mileva: Mi smo stena“ je omaž gradu Novom Sadu, Novosađankama i ženama i njihovoj ulozi u kulturi, umetnosti, obrazovanju, nauci i izgradnji Srbije, „koje su uvek negde u senci“, ali čiji doprinos je ogroman… »
Vesti dana »
Tramp za Politiko: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
N1 Info pre 46 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 32 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih