Povezane vesti

Putovanje kroz blistavi um poznate naučnice: Izložba „Mileva: Mi smo stena“ u Muzeju grada Novog Sada

Putovanje kroz blistavi um poznate naučnice: Izložba „Mileva: Mi smo stena“ u Muzeju grada Novog Sada

Danas 23.12.2022
Izložbom pod nazivom „Mileva: Mi smo stena” koja je otvorena u četvrtak u Muzeju grada na Petrovaradinskoj tvrđavi polako se zatvara krug Evropske prestonice kulture u Novom Sadu, koji je počeo pre godinu dana na dočeku 13. januara nazvanom… »
Na Petrovaradinskoj tvrđavi otvorena multimedijalna izložba posvećena Milevi Marić Ajnštajn

Na Petrovaradinskoj tvrđavi otvorena multimedijalna izložba posvećena Milevi Marić Ajnštajn

Radio 021 23.12.2022
U obnovljenom prostoru Muzeja grada Novog Sada na Petrovaradinskoj tvrđavi otvorena je multimedijalna izložba posvećena naučnici Milevi Marić Ajnštajn, autora Dušana Jovanovića. Izložba "Mileva: Mi smo stena" prikazuje spoj virtuelne umetnosti i… »
Otvorena izložba o naučnici Milevi Marić Ajnštajn „Mileva: Mi smo stena“

Otvorena izložba o naučnici Milevi Marić Ajnštajn „Mileva: Mi smo stena“

Danas 22.12.2022
Izložba o naučnici Milevi Marić Ajnštajn „Mileva: Mi smo stena“ je omaž gradu Novom Sadu, Novosađankama i ženama i njihovoj ulozi u kulturi, umetnosti, obrazovanju, nauci i izgradnji Srbije, „koje su uvek negde u senci“, ali čiji doprinos… »

Vesti dana »