Povezane vesti
Putovanje kroz blistavi um poznate naučnice: Izložba „Mileva: Mi smo stena“ u Muzeju grada Novog Sada
Danas 23.12.2022
Izložbom pod nazivom „Mileva: Mi smo stena” koja je otvorena u četvrtak u Muzeju grada na Petrovaradinskoj tvrđavi polako se zatvara krug Evropske prestonice kulture u Novom Sadu, koji je počeo pre godinu dana na dočeku 13. januara nazvanom… »
Na Petrovaradinskoj tvrđavi otvorena multimedijalna izložba posvećena Milevi Marić Ajnštajn
Radio 021 23.12.2022
U obnovljenom prostoru Muzeja grada Novog Sada na Petrovaradinskoj tvrđavi otvorena je multimedijalna izložba posvećena naučnici Milevi Marić Ajnštajn, autora Dušana Jovanovića. Izložba "Mileva: Mi smo stena" prikazuje spoj virtuelne umetnosti i… »
Otvorena izložba o naučnici Milevi Marić Ajnštajn „Mileva: Mi smo stena“
Danas 22.12.2022
Izložba o naučnici Milevi Marić Ajnštajn „Mileva: Mi smo stena“ je omaž gradu Novom Sadu, Novosađankama i ženama i njihovoj ulozi u kulturi, umetnosti, obrazovanju, nauci i izgradnji Srbije, „koje su uvek negde u senci“, ali čiji doprinos… »
Vesti dana »
Izbori na Kosovu: Ovih 6 lista se bori za glasove Srba: Kampanja protekla u zapaljivoj atmosferi, Kurtiju "mrse konce" packe iz Amerike
Blic pre 3 minutajoš 29 povezanih
Kakvo bi to Sretenje bilo bez zvaničnog poziva: Kragujevački studenti trče štafetni maraton do Beograda
Danas pre 51 minutajoš 12 povezanih
Tramp razgovarao telefonom sa Putinom o okončanju rata u Ukrajini
Telegraf pre 57 minutajoš 11 povezanih
Danas sunčano i vetrovito, maksimalna dnevna do 9 stepeni: Kakvo nas vreme očekuje od ponedeljka?
Euronews pre 1 satjoš 11 povezanih