Povezane vesti
(Video): "Sa Pejom sam prvo veče legla u krevet, bili smo kombinacija": Zlata Petrović bez dlake na jeziku o intimi, a evo šta…
Blic 23.12.2022
Pevačica Zlata Petrović iza sebe ima tri propala braka, a o svom ljubavnom životu uvek je otvoreno govorila. Zlata je sada progovorila o svom emotivnom statusu, otkrila kako joj se udvaraju muškarci, a odgovarala je i na pitanja o kombinacijama za jedno… »
Kombinacija za jedno veče? Tako sam dobila sina! Srpska pevačica priznala - "s njim sam prvu noć legla u krevet!"
Mondo 23.12.2022
Pevačica Zlata Petrović kaže da nema ništa protiv kombinacija za jedno veče, jer je tako sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom dobila sina Jovana. Pevačica Zlata Petrović kaže da nema ništa protiv kombinacija za jedno veče, jer je tako sa voditeljem… »
Vesti dana »

Slobodni i pobunjeni univerziteti zahtevaju ostavke ministra prosvete i smenu rektorke DUNP-a
Moj Novi Sad pre 43 minutajoš 80 povezanih

Vasiljević o događanjima u Novom Pazaru: "Svako ko pokuša da napadne policajca biće sankcionisan"
Telegraf pre 2 satajoš 59 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 6 satijoš 44 povezane

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 8 satijoš 40 povezanih

Skoro ceo žiri Zvezda Granda prelazi na Pink: Otkriveno sa kim sve Mitrović pregovara, sprema se haos
Mondo pre 1 satjoš 20 povezanih