Povezane vesti
(Video): "Sa Pejom sam prvo veče legla u krevet, bili smo kombinacija": Zlata Petrović bez dlake na jeziku o intimi, a evo šta…
Blic 23.12.2022
Pevačica Zlata Petrović iza sebe ima tri propala braka, a o svom ljubavnom životu uvek je otvoreno govorila. Zlata je sada progovorila o svom emotivnom statusu, otkrila kako joj se udvaraju muškarci, a odgovarala je i na pitanja o kombinacijama za jedno… »
Kombinacija za jedno veče? Tako sam dobila sina! Srpska pevačica priznala - "s njim sam prvu noć legla u krevet!"
Mondo 23.12.2022
Pevačica Zlata Petrović kaže da nema ništa protiv kombinacija za jedno veče, jer je tako sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom dobila sina Jovana. Pevačica Zlata Petrović kaže da nema ništa protiv kombinacija za jedno veče, jer je tako sa voditeljem… »
Vesti dana »
Pitali Mostarca kako noću izdržava vrućine, njegov odgovor nasmejao sve: "Šta kukate, uvek je bilo ovako"
Telegraf pre 42 minutajoš 27 povezanih
Pakao u Venecueli: Desetine hiljada mogućih žrtava, građani sami kopaju po ruševinama i pitaju – "Gde je vojska?"
Nova pre 1 satjoš 22 povezane
Mali: Jeftiniji lekovi od 1. avgusta, na jesen isplata jednokratne pomoći penzionerima
Euronews pre 47 minutajoš 24 povezane
Maroko golom u nadoknadi izborio produžetke, pa na penale eliminisao Holandiju sa SP
Nedeljnik pre 7 minutajoš 72 povezane
Ukrajinski biznismen Vadim Jermolajev među povređenima u Monaku
Politika pre 7 minutajoš 21 povezana