Povezane vesti
(Video): "Sa Pejom sam prvo veče legla u krevet, bili smo kombinacija": Zlata Petrović bez dlake na jeziku o intimi, a evo šta…
Blic 23.12.2022
Pevačica Zlata Petrović iza sebe ima tri propala braka, a o svom ljubavnom životu uvek je otvoreno govorila. Zlata je sada progovorila o svom emotivnom statusu, otkrila kako joj se udvaraju muškarci, a odgovarala je i na pitanja o kombinacijama za jedno… »
Kombinacija za jedno veče? Tako sam dobila sina! Srpska pevačica priznala - "s njim sam prvu noć legla u krevet!"
Mondo 23.12.2022
Pevačica Zlata Petrović kaže da nema ništa protiv kombinacija za jedno veče, jer je tako sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom dobila sina Jovana. Pevačica Zlata Petrović kaže da nema ništa protiv kombinacija za jedno veče, jer je tako sa voditeljem… »
Vesti dana »
„Dnevnik” saznaje: Pritvor zbog pokušaja ubistva u Ratkovu osumnjičeni za pucnjavu izneo odbranu u somborskom tužilaštvu u krvavom obračunu u pekari teško povređen muškarac
Dnevnik pre 9 minutajoš 43 povezane
Đilas: Pamtimo Olivera Ivanovića kao žrtvu političkog nasilja
Glas Šumadije pre 4 satijoš 24 povezane
Nezavisni sindikati Univerziteta u Novom Sadu osudili otkaz profesorki Jeleni Kleut
Insajder pre 2 satajoš 55 povezanih
Muškarac povređen u udesu na auto-putu Miloš Veliki podlegao povredama
RTV pre 2 satajoš 64 povezane
Manojlović: Oliver Ivanović je prva žrtva Briselskog sporazuma, odgovornost Beograda, Prištine i međunarodne zajednice
Radio sto plus pre 2 satajoš 30 povezanih