Повезане вести
"Гризле су је дивље животиње, јеле су јој руку!" Очајни отац нестале Илинке објавио апел: Помозите ми да нађем ћерку, знам…
Блиц 23.12.2022
Прибојчанка Илинка Дујовић (24) нестала је 12. децембра, а њен отац Далибор је синоћ поново замолио све да му помогну у потрази за ћерком. - Ово је први пут да вас молим да поделите што више објаву! Знам да сигурно постоје… »
Потресне речи оца након нестанка Илинке из Прибоја: „Нашли смо је заједно пре 2 месеца и 22 дана, преживела је ноћ, гризле су…
Нова 23.12.2022
Отац Илинке Дујовић (24) из Прибоја за којом се поново трага од 12. децембра објавио је на свом Фацебоок налогу потресан апел да му се помогне у потрази за ћерком. „Ово је први пут да вас молим да поделите што више објаву! Знам… »
Траје потрага за девојком из Прибоја - отац упутио потресан апел! "Гризле су је дивље животиње, јеле су јој руку..."
Мондо 23.12.2022
Илинка из Прибоја је нестала пре 11 дана, а у потрази учествује полиција, родитељи, пријатељи... Илинка из Прибоја је нестала пре 11 дана, а у потрази учествује полиција, родитељи, пријатељи... Једанаест дана траје потрага за… »
Потресан апел оца нестале девојке из Прибоја: Гризле су је дивље животиње, преживела је, први пут вас молим
Телеграф 23.12.2022
Јучерашња потрага није дала резултате те се да данас очекују појачање. Отац Илинке Дујовић (24) из Прибојаза којом се трага од 12. децембра поново је објавио потресан апел да му се помогне у потрази за њом. - Ово је први пут… »
Вести дана »

Војна парада 2025: Дефиле свих јединица, први пут приказани и ракетни систем домета 300 километара и дронови самоубице
НИН пре 1 минутјош 70 повезаних

Потресао се током говора и пао у несвест на комеморацији! Прве вести о стању легендарног Бошка Ђуровског!
Курир пре 6 минутајош 24 повезане

Регионалне власти у Украјини: Једна особа погинула и десетак рањено у руским нападима
Нови магазин пре 3 сатајош 24 повезане

Отказани летови широм Европе! Драма на аеродромима: Жесток хакерски напад тотално пореметио систем
Блиц пре 1 сатјош 18 повезаних