Повезане вести

„Новак стиже на време у Аустралију, да избаци сав стрес“

Данас 23.12.2022
Легендарни аустралијски тенисер Тод Вудбриџ сматра да ће Новак Ђоковић бити први фаворит на Аустралијан опену. Новак у Аустралију путује почетком следеће недеље, а већ од 2. јануара игра турнир из серије 250 у Аделејду, пише… »

Спорт клуб 23.12.2022
Подели : Легендарни аустралијски тенисер Тод Вудбриџ сматра да ће Новак Ђоковић бити први фаворит на Аустралијан опену. Новак у Аустралију путује почетком следеће недеље, а већ од 2. јануара игра турнир из серије 250 у… »
Директор АО: Много сам разговарао с Новаком

Н1 Инфо 23.12.2022
Директор Аустралијан опена Крег Тајли радује се повратку Новака Ђоковића на Аустралијан опен. Из добро познатих разлога, Ђоковић у 2022. години није играо на турниру чији је деветоструки шампион, али ситуација се сада променила… »

Спорт клуб 23.12.2022
Подели : Директор Аустралијан опена Крег Тајли радује се повратку Новака Ђоковића на Аустралијан опен. Из добро познатих разлога, Ђоковић у 2022. години није играо на турниру чији је деветоструки шампион, али ситуација се сада… »
Шта ово треба да значи? Новак Ђоковић добио потпуно неочекивану поруку! Директор Аустралијан опена "пере" државу након срамне…

Шта ово треба да значи? Новак Ђоковић добио потпуно неочекивану поруку! Директор Аустралијан опена "пере" државу након срамне…

Вечерње новости 22.12.2022
КРЕГ Тајли, директор Аустралијан опена, турнира са ког је Новак Ђоковић почетком ове године срамно елиминисан и после много контроверзи депортован, говорио је о доласку српског аса у "земљу кенгура". Фото: Профимедиа/Илустрација… »

Вести дана »