Повезане вести
Шмит: Са Вучићем никада не причам о појединцима, већ о послу, инфраструктури и саобраћају
Еуроневс 23.12.2022
Србија је веома важан сусед за Босну и Херцеговину и свим политички одговорним особама бих препоручио да остварују контакте са Београдом, изјавио је високи представник у БиХ Кристијан Шмит и најавио да ће православни Божић, 7… »
Шмит: Са Вучићем никада не причамо о појединцима
РТВ 23.12.2022
БИЈЕЉИНА - Србија је веома важан сусед за Босну и Херцеговину и свим политички одговорним особа бих препоручио да остварују контакте са Београдом, изјавио је високи представник у БиХ Кристијан Шмит и најавио да ће православни… »
Шмит: Саветујем са се проблеми са севера Косова не преносе на БиХ и обрнуто
Данас 22.12.2022
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит изјавио је да саветује председнику Србије Александру Вучићу да се проблеми са севера Косова не преносе на БиХ. „Знам да Вучић има проблем на северу Косова. Ја саветујем да се ти проблеми не… »
Вести дана »
"Прошла сам пакао" прве речи Станије Добројевић након освојених 100.000 евра у суперфиналу Елите 9! Ево како је Маја реаговала на њену победу (видео)
Курир пре 12 минутајош 18 повезаних
Центар Београда данас без струје! Уз Врачар, на списку за искључења и делови ових 5 општина
Курир пре 42 минутајош 14 повезаних
"Тужићу је, неће видети динара" Терза побеснео због ћерке, вређа Милицу и хистерише: "Имам доказе против ње" (видео)
Блиц пре 4 сатијош 6 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Наставак масовних напада дроновима, на удару велики градови у Русији и Украјини
РТВ пре 42 минутајош 1 повезана