Повезане вести

У сваком граду по једна, спавао са 300 жена! Певач шокирао признањем у емисији уживо - "Некад мојом вољом, некад не!"

У сваком граду по једна, спавао са 300 жена! Певач шокирао признањем у емисији уживо - "Некад мојом вољом, некад не!"

Мондо 23.12.2022
Халид Муслимовић проговорио о популарности код припадница лепђег пола, па шокирао признањем о аферама за једну ноћ. Халид Муслимовић проговорио о популарности код припадница лепђег пола, па шокирао признањем о аферама за једну… »
„Имао сам 300 жена, увек ми је ноћ била попуњена, некад и без моје воље“

„Имао сам 300 жена, увек ми је ноћ била попуњена, некад и без моје воље“

Нова 23.12.2022
Халид Муслимовић био је миљеник жена. Халид Муслимовић крајем осамдесетих и почетком деведесетих био је један од најпопуларнијих фолк певача у Југославији, а важио је и за великог заводника. Фолкер, који је с поносом носио… »
Халид Муслимовић открио са колико жена је био: Цифра је прави шок - Весна Змијанац открила његову тајну: "у сваком граду по…

Халид Муслимовић открио са колико жена је био: Цифра је прави шок - Весна Змијанац открила његову тајну: "у сваком граду по…

Блиц 23.12.2022
Певачица Весна Змијанац и њен колега Халид Муслимовић гостовали су заједно у емисији где су открили непознате детаље са чувених турнеја. Ко вам је на врхунцу славе био највећа конкуренција - водитељ Огњен Амиџић прочитао је… »
"У сваком граду га је чекала по једна" Халид Муслимовић признао да је био са 300 жена: Било је само да се попуне ноћ...!

"У сваком граду га је чекала по једна" Халид Муслимовић признао да је био са 300 жена: Било је само да се попуне ноћ...!

Курир 23.12.2022
Халид Муслимовић, који се последњих година везује за многе афере, али и малверзација, открио је да је кроз његов живот прошло много жена. Наиме, код Огњена Амиџића Халиду је постављено питање с колико жена је био у животу -… »

Вести дана »