Повезане вести
Надал: "ГОАТ? Сва тројица имамо аргументе, али један ће бити највећи"
Спортске.нет 23.12.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал осврнуо се у интервјуу за "Марку" на трку за најбољег играча свих времена (ГОАТ), која је већ годинама актуелна. Надал каже да му није пријатно да учествује у дискусији о највећем тенисеру свих… »
Надал о ГОАТ трци: Федерер, Ђоковић, или ја? На крају ће само један да буде најбољи
Вечерње новости 23.12.2022
ТРКА за најбољег тенисера свих времена је нешто о чему се доста прича међу љубитељима "белог спорта". О томе је говорио и велики шампион Рафаел Надал. Тањуг/АП Свестан је и он да ће бити јако тешко одлучити се ко је на крају… »
Рафаел Надал: Роџер Федерер, Новак Ђоковић или ја? На крају ће само један да буде најбољи
Еуроневс 23.12.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал осврнуо се у интервјуу за "Марку" на ГОАТ трку, која је већ годинама актуелна. "Роџер Федерер, Новак Ђоковић или ја? На крају ће само један да буде најбољи, али биће то јако тешко дефинисати јер… »
Надал о историјском ривалству: Само је један највећи!
Хот спорт 23.12.2022
Шпанац говорио о Ђоковићу и Федереру. Рафаел Надал прокоментарисао у интервјуу „ГОАТ“ трку, која је вечита дебата. Надал и Ђоковић су још активни тенисери, за разлику од Федерера који је окончао каријеру. Надал је отворено причао… »
Надал: ГОАТ? Сва тројица имамо аргументе
Спорт клуб 23.12.2022
Подели : Шпански тенисер Рафаел Надал каже да му није пријатно да учествује у дискусији о највећем тенисеру свих времена, пошто је и сâм део приче. Надал тренутно има највише гренд слем титула – 22, испред Новака Ђоковића са 21 и… »
Вести дана »

Мандић и Кнежевић присуствовали паради, опозиција поручује да је одлука Војске Црне Горе да учествује „срамна“
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 4 сатијош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 6 сатијош 1 повезана