Povezane vesti
SSP: Radna grupa za prevenciju nasilja u školama ne pravi razliku između psihologa i pedagoga
Novi magazin 23.12.2022
Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je danas da se u predloženim merama Radne grupe ministarstva prosvete za prevenciju nasilja u školama ne pravi razlika između psihologa i pedagoga, i da je "svejedno" čiji broj će biti povećan u školama. "Trebaju… »
Rešenje je u prevenciji, ne u kažnjavanju đaka
Danas 23.12.2022
Nataša Zečević, predsednica Odbora za obrazovanje Stranke slobode i pravde (SSP, uputila je otvoreno pismo ministru prosvete Branku Ružiću, povodom predloga mera za prevenciju nasilja u školama. Pismo prenosimo u celosti. „Ministre Ružiću, prošli put… »
Vesti dana »

Prva sednica jesenjeg zasedanja – među tačkama dnevnog reda predlozi zakona o legalizaciji i izvršiteljima
RTS pre 29 minutajoš 65 povezanih

"Dan autentične organizacije za porodice talaca" Počasni konzul Srbije u Izraelu na dvogodišnjicu Hamasovog napada - izneo i poslednje informacije o Alonu Ohelu
Kurir pre 24 minutajoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 49 minutajoš 53 povezane

Vanredna situacija zbog snega u Ivanjici, Crnoj Travi, Medveđi i Novoj Varoši
Naslovi.ai pre 0 minuta

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 3 satajoš 26 povezanih