Povezane vesti
"Mileva: Mi smo stena" u Muzeju Novog Sada prvi put prikazana multimedijalna izložba
Kurir 23.12.2022
U Muzeju grada Novog Sada na Petrovaradinskoj tvrđavi prvi put je prikazana multimedijalna izložba “Mileva: mi smo stena” koja će za sve posetioce zvanično biti otvorena 31. decembra kada građane i goste grada, osim izložbe, očekuju i nastupi velikih… »
Izložba "Mileva: Mi smo stena": Otvaranje 31. decembra u muzeju na Petrovaradinskoj tvrđavi
Mondo 23.12.2022
U Muzeju grada Novog Sada na Petrovaradinskoj tvrđavi prvi put je prikazana multimedijalna izložba “Mileva: mi smo stena” koja će za sve posetioce zvanično biti otvorena 31. decembra. U Muzeju grada Novog Sada na Petrovaradinskoj tvrđavi prvi put je… »
Izložba „Mileva" kao kruna: Troje gradonačelnika Novog Sada ispratili godinu Evropske prestonice kulture
Večernje novosti 22.12.2022
GRADONAČELNIK Novog Sada Milan Đurić posetio je večeras multimedijalnu izložbu „Mileva" u Muzeju grada Novog Sada na Petrovaradinskoj tvrđavi, zajedno sa potpredsednicom Vlade, ministarkom kulture Majom Gojković i bivšim novosadskom gradonačelnicom kao i… »
Vesti dana »
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 169 povezanih
Priprema za razvoj rudnika na Rogozni, planirano vađenje skoro pet tona zlata godišnje
Serbian News Media pre 50 minutajoš 7 povezanih
Najjeftinije grejanje stana na drva i prirodni gas, najskuplje električnom energijom
Biznis.rs pre 45 minutajoš 12 povezanih
Viz er pozdravio odluku vlasti u Srbiji: Odlaganje mera sačuvalo beogradsku bazu i tokom zime
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane