Повезане вести
"Милева: Ми смо стена" у Музеју Новог Сада први пут приказана мултимедијална изложба
Курир 23.12.2022
У Музеју града Новог Сада на Петроварадинској тврђави први пут је приказана мултимедијална изложба “Милева: ми смо стена” која ће за све посетиоце званично бити отворена 31. децембра када грађане и госте града, осим изложбе… »
Изложба "Милева: Ми смо стена": Отварање 31. децембра у музеју на Петроварадинској тврђави
Мондо 23.12.2022
У Музеју града Новог Сада на Петроварадинској тврђави први пут је приказана мултимедијална изложба “Милева: ми смо стена” која ће за све посетиоце званично бити отворена 31. децембра. У Музеју града Новог Сада на Петроварадинској… »
Изложба „Милева" као круна: Троје градоначелника Новог Сада испратили годину Европске престонице културе
Вечерње новости 22.12.2022
ГРАДОНАЧЕЛНИК Новог Сада Милан Ђурић посетио је вечерас мултимедијалну изложбу „Милева" у Музеју града Новог Сада на Петроварадинској тврђави, заједно са потпредседницом Владе, министарком културе Мајом Гојковић и бившим… »
Вести дана »
Пренос, Норвешка - Сенегал: Ау, шта ради Ерлинг Халанд...
Вечерње новости пре 25 минутајош 3 повезане
Белгија издала европски налог за хапшење Аврамопулоса због афере „Катаргејт”
Политика пре 3 сатајош 2 повезане
Времеплов: Скадарски везир Махмуд паше Бушатлија спалио цетињски манастир
РТВ пре 3 сатајош 1 повезана
РХМЗ упозорио на временске непогоде и обилне падавине: Војводина, Београд, централна и источна Србија
Данас пре 4 сатијош 1 повезана