Povezane vesti

Izložba "Mileva: Mi smo stena": Otvaranje 31. decembra u muzeju na Petrovaradinskoj tvrđavi

Izložba "Mileva: Mi smo stena": Otvaranje 31. decembra u muzeju na Petrovaradinskoj tvrđavi

Mondo 23.12.2022
U Muzeju grada Novog Sada na Petrovaradinskoj tvrđavi prvi put je prikazana multimedijalna izložba “Mileva: mi smo stena” koja će za sve posetioce zvanično biti otvorena 31. decembra. U Muzeju grada Novog Sada na Petrovaradinskoj tvrđavi prvi put… »
"Mileva: Mi smo stena" u Muzeju Novog Sada prvi put prikazana multimedijalna izložba

"Mileva: Mi smo stena" u Muzeju Novog Sada prvi put prikazana multimedijalna izložba

Kurir 23.12.2022
U Muzeju grada Novog Sada na Petrovaradinskoj tvrđavi prvi put je prikazana multimedijalna izložba “Mileva: mi smo stena” koja će za sve posetioce zvanično biti otvorena 31. decembra kada građane i goste grada, osim izložbe, očekuju i nastupi… »
Izložba „Mileva" kao kruna: Troje gradonačelnika Novog Sada ispratili godinu Evropske prestonice kulture

Izložba „Mileva" kao kruna: Troje gradonačelnika Novog Sada ispratili godinu Evropske prestonice kulture

Večernje novosti 22.12.2022
GRADONAČELNIK Novog Sada Milan Đurić posetio je večeras multimedijalnu izložbu „Mileva" u Muzeju grada Novog Sada na Petrovaradinskoj tvrđavi, zajedno sa potpredsednicom Vlade, ministarkom kulture Majom Gojković i bivšim novosadskom… »

Vesti dana »