Повезане вести

"Милева: Ми смо стена" у Музеју Новог Сада први пут приказана мултимедијална изложба

"Милева: Ми смо стена" у Музеју Новог Сада први пут приказана мултимедијална изложба

Курир 23.12.2022
У Музеју града Новог Сада на Петроварадинској тврђави први пут је приказана мултимедијална изложба “Милева: ми смо стена” која ће за све посетиоце званично бити отворена 31. децембра када грађане и госте града, осим изложбе… »
Изложба "Милева: Ми смо стена": Отварање 31. децембра у музеју на Петроварадинској тврђави

Изложба "Милева: Ми смо стена": Отварање 31. децембра у музеју на Петроварадинској тврђави

Мондо 23.12.2022
У Музеју града Новог Сада на Петроварадинској тврђави први пут је приказана мултимедијална изложба “Милева: ми смо стена” која ће за све посетиоце званично бити отворена 31. децембра. У Музеју града Новог Сада на Петроварадинској… »
Изложба „Милева" као круна: Троје градоначелника Новог Сада испратили годину Европске престонице културе

Изложба „Милева" као круна: Троје градоначелника Новог Сада испратили годину Европске престонице културе

Вечерње новости 22.12.2022
ГРАДОНАЧЕЛНИК Новог Сада Милан Ђурић посетио је вечерас мултимедијалну изложбу „Милева" у Музеју града Новог Сада на Петроварадинској тврђави, заједно са потпредседницом Владе, министарком културе Мајом Гојковић и бившим… »

Вести дана »