Повезане вести
"Милева: Ми смо стена" у Музеју Новог Сада први пут приказана мултимедијална изложба
Курир 23.12.2022
У Музеју града Новог Сада на Петроварадинској тврђави први пут је приказана мултимедијална изложба “Милева: ми смо стена” која ће за све посетиоце званично бити отворена 31. децембра када грађане и госте града, осим изложбе… »
Изложба "Милева: Ми смо стена": Отварање 31. децембра у музеју на Петроварадинској тврђави
Мондо 23.12.2022
У Музеју града Новог Сада на Петроварадинској тврђави први пут је приказана мултимедијална изложба “Милева: ми смо стена” која ће за све посетиоце званично бити отворена 31. децембра. У Музеју града Новог Сада на Петроварадинској… »
Изложба „Милева" као круна: Троје градоначелника Новог Сада испратили годину Европске престонице културе
Вечерње новости 22.12.2022
ГРАДОНАЧЕЛНИК Новог Сада Милан Ђурић посетио је вечерас мултимедијалну изложбу „Милева" у Музеју града Новог Сада на Петроварадинској тврђави, заједно са потпредседницом Владе, министарком културе Мајом Гојковић и бившим… »
Вести дана »
Патријарх Порфирије на обележавању годишњице "Олује": Потребно је да се уздигнемо изнад подела и поштујемо друге народе
Н1 Инфо пре 5 минутајош 28 повезаних
Хидрогеолог Стевановић: Дунав низак због малих падавина, а испарење воде као у Африци
Бета пре 4 сатијош 27 повезаних
БЛИСКОИСТОЧНИ СУКОБ: Катарске власти изразиле наду да ће Иран и САД постићи споразум у наредним сатима
РТВ пре 1 сатјош 27 повезаних
Удружења за заштиту животиња траже повлачење Нацрта закона о добробити животиња
Ин медија пре 7 сатијош 8 повезаних
Вучић: Интереси великих сила одувек се преламали и ломили на Балкану
Бета пре 55 минутајош 130 повезаних