Povezane vesti
Ja 20, ona 15 i po, strpala me je u zatvor! Učesnik Zadruge šokirao pričom o bivšoj - "Brat me prozivao, ispao haos!"
Mondo 23.12.2022
Filip Car otvorio dušu Aleksandri Nikolić i ispričao sve o vezi sa izvesnom Elenom sa kojom je bio četiri godine i zbog koje je završio u zatvoru. Filip Car otvorio dušu Aleksandri Nikolić i ispričao sve o vezi sa izvesnom Elenom sa kojom je bio četiri… »
Ona je filipa cara strpala u zatvor: 4 godine su živeli zajedno, namestila mu zvrčku, a onda šokirao na koga liči...
Kurir 23.12.2022
Filip Car otvorio je dušu Aleksandri Nikolić i otrkio joj detalje svoje četvorogodišnje veze sa izvesnom Elenom koja je živela sa njim. - Bio sam u vezi sa jednom devojkom tri, četiri godine. Imao sam vezu od godinu i po. Pa sam sa jednom malom bio skoro… »
Vesti dana »
Sve manje keša, sve više kartica: Srbi plaćaju bezgotovinsko, kupuju preko interneta i plaćaju u ovim valutama
Kurir pre 11 minutajoš 35 povezanih
SSP: Policija da proveri navode KRIK-a da je Kokeza angažovao kriminalce da prete Vidiću
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih
Šapić je danas otvorio "Pandorinu kutiju": Sad ove spomenike očekuju u različitim krajevima Beograda i - plačemo na Taš
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih
"Čuo se huk i digla se prašina": Nakon rekordnih 40 stepeni, olujno nevreme stiglo u ovaj deo Beograda
Mondo pre 6 minutajoš 69 povezanih
Mali: Najavljena pomoć građanima Srbije biće na jesen ove godine
Glas Zaječara pre 1 satjoš 48 povezanih