Povezane vesti
Novi pionirski poduhvat tima Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine
Moj Novi Sad 23.12.2022
Po prvi put u Srbiji, ali i čitavom regionu, u istom aktu sprovedena je transkateterska implantacija veštačkog aortnog zalistka (TAVI) i implantacija stenta u grudnu aortu (TEVAR). Intervenciju je uradio tim interventnih kadriologa i radiologa Instituta… »
Pionirski poduhvat na Institutu u Kamenici: Tokom iste intervencije urađene i TAVI i TEVAR metoda
Radio 021 23.12.2022
Na Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine, tokom iste intervencije urađene su transkateterska implantacija veštačkog aortnog zalistka (TAVI) i implantacija stenta u grudnu aortu (TEVAR). Ovakav tip intervencije prvi put je izveden u Srbiji, ali… »
Vesti dana »

Ekskluzivno za Politiku - Pešić: Ne pogađaju me kritike onih do kojih mi nije stalo
Sportski žurnal pre 49 minutajoš 28 povezanih

Ništa od finala: Sinančević se neće boriti za medalju na Svetskom prvenstvu!
Hot sport pre 44 minutajoš 19 povezanih

(Video) Zemljotres razorne jačine pogodio Rusiju! Proglašena opasnost, stanovništvo evakuisano preti im cunami
Dnevnik pre 1 satjoš 12 povezanih

"Ja ću se pobrinuti za to": Oglasila se udovica Čarlija Kirka: Nemaš pojima kakvu si vatru zapalio u ovoj ženi, niko nikada neće zaboraviti ime mog muža!
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih

Vučić najavio moguće prevremene izbore – otkrio i kada bi mogao da podnese ostavku
RTK pre 9 satijoš 5 povezanih