Повезане вести
Француски фудбалер Матуиди завршио каријеру
Политика 23.12.2022
ПАРИЗ – Француски фудбалер Блез Матуиди објавио је данас да је завршио каријеру. „Одлучио сам да завршим каријеру професионалног фудбалера”, рекао је 35-годишњи фудбалер у видео поруци објављеној на Јутјубу. Он више од годину… »
Блез Матуиди завршио професионалну каријеру
Еуроневс 23.12.2022
Француски фудбалер Блез Матуиди (35) данас је на свом Твитер профилу саопштио да је завршио са професионалним бављењем фудбалом. "Фудбале, толико сам те волео. Фудбале, толико си ми дао, али дошло је време да кажем доста… »
Бивши светски шампион са Триколорима објавио крај каријере
Спорт клуб 23.12.2022
Подели : Бивши француски репрезентативац Блез Матуиди објавио је да се у 35. години повлачи из фудбала. Он је одлуку саопштио на друштвеним мрежама тако што је послао поруку „фудбалу“. „Толико сам те волео. Толико си ми дао, али… »
"Фудбале, толико сам те волео, хвала ти!" Шампион света из 2018. године окончао каријеру
Вечерње новости 23.12.2022
ФРАНЦУСКИ фудбалер Блез Матуиди окончао је каријеру у 35. години, а пре четири и по године био попео постао је шампион света. Фото: ЕПА-ЕФЕ/АЛЕССАНДРО ДИ МАРЦО Он је са "триколорима" освојио Светско првенство у Русији 2018… »
Шампион света из Москве иде у пензију: Чувени француски фудбалер окачио копачке о клин!
Хот спорт 23.12.2022
Дошло је време да напусти зелени травњак, барем као играч Један од виновника другог Мундијала који је освојила Француска пре четири године у Москви, Блез Матуиди, одлази у пензију. Он је одлучио да каријеру завршио у 35 години… »
Шампион света из 2018. Године се изненада повукао! Био важан играч Француске, сад завршио каријеру - и није најстарији!
Мондо 23.12.2022
Познати фудбалер Блез Матуиди одлучио је да стави тачку на играчку каријеру са 35 година. Познати фудбалер Блез Матуиди одлучио је да стави тачку на играчку каријеру са 35 година. Француски фудбалер Блез Матуиди одлучио је да… »
Вести дана »
Несрећа код Фрањевачког самостана: Мигранти у чамцу прелазили Саву и преврнули се, има мртвих
Мондо пре 4 минутајош 16 повезаних
Хаос у Москви, велики украјински напад дроновима: Отказано више од 200 летова
Данас пре 1 сатјош 18 повезаних