Povezane vesti
"Pamtiću ga samo po dobrom": Bebi Dol se oprostila od Massima Savića
Telegraf 23.12.2022
"Zatekli ste me s ovom vešću. Masimo je bio veliki čovek i umetnik., navela je pevačica. Legendarni muzičar Masimo Savić preminuo je 61, godini. Od njega se oprostila i njegova koleginca Bebi Dol. "Zatekli ste me s ovom vešću. Masimo je bio veliki… »
Masimo Savić preminuo je danas, a čuvena Bebi Dol bila je njegova velika ljubav!
Svet plus 23.12.2022
Masimo Savić preminuo je danas u 61. godini, a čuvena Bebi Dol bila je njegova velika ljubav. Živeli smo intenzivno, lepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro... Vest o smrti Masima Savića rastužila je mnoge, a među njima… »
Nisam znala da je bolovao, tužna sam! Bebi Dol zatečena smrću Masima Savića - komentarisala gubitak velike ljubavi!
Mondo 23.12.2022
Bebi Dol se oglasila povodom smrti svog bivšeg dečka Masima Savića koji je preminuo u 61. godini. Bebi Dol se oglasila povodom smrti svog bivšeg dečka Masima Savića koji je preminuo u 61. godini. Hrvatski slavni pevač Masimo Savić iznenada je… »
Ljubav Masima Savića i Bebi Dol: Pevačica otkrila kako je sve počelo
Večernje novosti 23.12.2022
VEST o smrti Masima Savića iznenadila je ceo region. Hrvatski pevač preminuo je u 61. godini, a tužne vesti potvrdile su njegove ćerke Mirna i Ena. Foto: D. Mišić, D. Milovanović Njegova biografija puna je velikih dobrih, ali i loših trenutaka. Od… »
Vesti dana »
Svanulo hladno jutro u Srbiji, temperatura oko nule: Kakvo nas vreme danas očekuje
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
Đurić potpisao memorandume sa Sijartom: Nova era saradnje Srbije i Mađarske
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Najžešće borbe na Kurahovskom frontu; Kremlj: Nema specijalnog izaslanika, Putin se lično bavi Ukrajinom
RTS pre 1 satjoš 1 povezana