Povezane vesti
„Bio je uporan i na aerodromu me je dočekao sa cvećem“: Ovako su se voleli Massimo Savić i Bebi Dol
Nova 23.12.2022
Osim ljubavne veze i poslovno su sarađivali. Region je potresla vest o iznenadnoj smrti pevača Massima Savića. On je preminuo u 60. godini života, što su potvrdile njegova supruga i ćerka. Massima ćemo pamtiti po brojnim hitovima, ali i saradnjama. Jedna… »
Bebi Dol zatečena smrću Massima Savića: "Nisam znala da je bolovao", zbog čega su raskinuli u mladosti mnogi nikad nisu…
Blic 23.12.2022
Povodom smrti pevača Massima Savića oglasila se i pevačica Bebi Dol, koja je, inače, sa njim bila u vezi u mlađim danima. - Zatekli ste me s ovom vešću. Massimo je bio veliki čovek i umetnik - kazala je prvo Bebi Dol. - Pamtiću ga samo po dobrom. Nisam… »
Ovo su simptomi opake bolesti od koje je preminuo masimo Savić: Nazivaju je tihim ubicom, a evo kako se otkriva
Kurir 23.12.2022
Region je potresla vest o smrti čuvenog pevača Masima Savića. Kako su njegova ćerka i supruga napisale na društvenim mrežama, borba za život je bila kratka, a on je bolovao od raka pluća. Rak pluća je najčešći i najsmrtonosniji rak u Srbiji, kao i u… »
Živeli smo ludo i uvek je bilo brdo love: Masimo Savić u mladosti voleo Bebi Dol! Veza im je bila burna, a evo zašto su…
Kurir 23.12.2022
Poznati pevač Masimo Savić napustio nas je u 61. godini posle kraće i teške bolesti. Osim što je za sobom ostavio neprolazne hitove i svojom vedrinom i pesmom uveseljavao ljude širom regiona, njegov život je takođe bio veoma turbulentan, o čemu je i sam… »
Vesti dana »
Politiko: Marta Kos će danas objaviti zamrzavanje 1,5 milijarde evra namenjenih Srbiji
Beta pre 8 minutajoš 38 povezanih
Ormuski morez: Jesu li pomorske blokade uspevale kroz istoriju
BBC News pre 43 minutajoš 52 povezane
Nastavljena druga sednica redovnog zasedanja Skupštine Srbije, na stolu 40 tačaka dnevnog reda
Blic pre 58 minutajoš 19 povezanih
Vremenska oscilacija: Kiša i sunčani intervali do kraja sedmice
Stav.life pre 28 minutajoš 24 povezane
Nezavisni kandidati pobedili na izborima za lekarske komore u Novom Sadu
Radio 021 pre 53 minutajoš 18 povezanih