Povezane vesti

Kopao vrtove da bi dobijao elegantnu odeću za nastupe: Životna priča jugoslovenske zvezde Massima Savića

Kopao vrtove da bi dobijao elegantnu odeću za nastupe: Životna priča jugoslovenske zvezde Massima Savića

Danas 24.12.2022
U Zagrebu je preminuo Massimo Savić (60), a tužnu vest potvrdio je Aquarius Records. Njegova supruga Eni i ćerka Mirna emotivnom objavom na društvenim mrežama oprostile su se od Masima. Massimo je rođen 6. juna 1962. godine u Puli, a gimnaziju je… »
Massimo i beogradske kolege: Magi i Milan su mu dopustili da radi sve što želi, a sa Čavketom je napisao narodnjak

Massimo i beogradske kolege: Magi i Milan su mu dopustili da radi sve što želi, a sa Čavketom je napisao narodnjak

Danas 24.12.2022
Massimo Savić preminuo je juče nakon kraće borbe sa rakom pluća. Veliki umetnik, sjajan muzičar, samo su neke od najčešćih reči kojima se od Massima opraštaju i prijatelji i ljudi koji su voleli njegovu muziku. Publici se prvi put predstavio… »
Kopao sam vrtove ne bi li mi neka gospođa dala odelo svog mrtvog muža: Život nije uvek mazio Masima Savića, bilo je i…

Kopao sam vrtove ne bi li mi neka gospođa dala odelo svog mrtvog muža: Život nije uvek mazio Masima Savića, bilo je i…

Kurir 24.12.2022
Pevač Masimo Savić preminuo je u Zagrebu u 61. godini, a vest su na društvenim mrežama podelile njegova supruga Eni i ćerka Mirna. "Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Masimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s… »
Preminuo Massimo Savić

Preminuo Massimo Savić

Danas 24.12.2022
Preminuo poznati hrvatski pevač Massimo Savić u 61. godini. O smrti oca i muža objavile su na Fejsbuku njegova ćerka i supruga. „Naš tata, muž, ponos i ljubav Massimo Savić nas je napustio nakon kratke, ali herojske borbe. “Tokom rata nisam… »
Hrvatska i muzika: Preminuo Masimo Savić, jedan od najvoljenijih muzičara na Balkanu

Hrvatska i muzika: Preminuo Masimo Savić, jedan od najvoljenijih muzičara na Balkanu

Danas 23.12.2022
Tekst će biti ažuriran. Muzičar Masimo Savić preminuo je u 60. godini u Zagrebu, glavnom gradu Hrvatske, saopštile su njegova supruga i ćerka. Hrvatska televizija objavila je da je Savić preminuo u bolnici u Zagrebu gde se lečio od raka pluća… »

Vesti dana »